Centrul de Excelență Timișoara, gazdă a turneului de 6 cu străinele Crvena Zvezda, Vojvodina, Osijek

Săptămână plină pentru evaluarea stadiului actual al garniturii de 2000 a Centrului de Excelență Timișoara, dar și a lotului similar târg-mureșean, cu ocazia turneului internațional amical cu un total de 9 jocuri pe o perioadă de 3 zile ce va fi găzduit începând de marți pe malurile Begăi.

Între meciuri de campionat, în Liga Elitelor U17 – Vest dar și în Campionatul Național FRF de juniori B, Centrul de Excelență Timișoara este gazdă începând de marți a unei competiții juvenile de testare cu vizitatori din Serbia și Croația dar și de la centre de formare din țară.

Cel mai recent, Centrul de Excelență a jucat în partidele Seriei 5 a Campionatului Național FRF de juniori B, obținând alte două victorii, iar alte meciuri oficiale se prefigurează în zilele următoare, atât în Liga Elitelor U17 – Vest,  sâmbătă acasă cu SC CS U Craiova SA iar miercuri 27 aprilie la UTA Bătrâna Doamnă, tot de la ora 14, respectiv marți 26.04 la juniori B cu lugojenii. Cât despre întâlnirea care trebuia să aibă loc în week-end în Liga Elitelor U17 – Vest, la ACS Poli, în cadrul etapei a XXI-a, aceasta a fost amânată pe 18 mai, dat fiind circumstanțele actuale, și cu 5 selecționabili ai Centrului de Excelență la lotul național, și cu partidele în întrecerea juniorilor B dar și cu apropierea turneului internațional cu 3 apariții în 3 zile.

Juniorii B ai Centrului de Excelență au trecut așadar recent, la Dunăre, de CSȘ Drobeta, cu 4-1 (0-0), prin golurile lui Chera, Deta, Șimăndan și Rusu, din penalty, după ce severinenii reduceau din handicap la 3-0, iar vineri și pe teren propriu de Frontiera Drobeta Turnu Severin, cu 2-1 (1-0), printr-un autogol și reușita lui Lazăr, după ce mehedințenii egalau, 1-1.

În deplasarea la Dunăre, Adrian Văsîi a apelat la 11-le Dobre – Jurj, Stoianovici, Goța, Popa, Lazăr, Coroiu, Chera, Trip, Șimăndan, Talpoș, iar pe parcurs și la Bănceanu, Pițigoi, Rusu și Deta.

Vineri, pe teren propriu, echipa de 2000 aliniată de Centrul de Excelență la juniori B a fost Dobre – Jurj, Stoianovici, Coroiu, Popa, Lazăr, Bănceanu, Deta, Trip, Șimăndan, Chera, cu Goța, Rusu, Pițigoi și Talpoș introduși pe parcurs.

Iar de la jocurile de campionat, la puternicul turneu internațional de marți până joi, Centrul de Excelență Timișoara fiind repartizat în Grupa A cu Crvena Zvezda Beograd și Academia de Fotbal Dani Coman Pitești, iar Grupa B reunindu-le pe Vojvodina Novi Sad, Osijek și Centrul de Excelență Târgu Mureș.

În Grupa A, marți de la ora 11, pe terenul sintetic al Bazei II – UPT, Centrul de Excelență Timișoara – Crvena Zvezda, iar miercuri Academia Dani Coman – Crvena Zvezda de la ora 10 și Centrul de Excelență Timișoara – Academia Dani Coman, de la ora 17.

În Grupa B, marți de la ora 11, pe Știința, Centrul de Excelență Târgu Mureș – Osijek iar miercuri, Vojvodina – Osijek (ora 10) și Centrul de Excelență Târgu Mureș – Vojvodina (ora 17).

Joi vor avea loc meciurile de clasament, pentru locul 5, respectiv finala mică și cea mare, de la orele 9, 10 și 11, pe terenurile Baza II – UPT, LPS Banatul și ”Știința”, în ultimul act.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: