Centrul de Excelenţă Timişoara, prim eşec în Seria 5 la juniori B

Jocul inaugural al rundei a noua în Seria 5 a Campionatului Naţional FRF de juniori B, disputat vineri de la ora 14, a adus prima înfrângere de la lansarea oficială a Centrului de Excelenţă Timişoara pentru garnitura generaţiei 2000 implicată în întrecerea categoriei 1999-2000 din grupa vestică.

Astăzi, la Timişoara, CS FC Bihor Oradea a arătat din nou de ce are printre cele mai dificil de depăşit defensive din Seria 5, cu numai cinci goluri primite în 7 apariţii, învingând la zero echipa de juniori B a Centrului de Excelenţă, căreia i-a pricinuit primul eşec din această stagiune.

Orădenii au obţinut astfel a treia victorie succesivă la zero dar totodată şi al treilea triumf tot la zero în deplasare, pe alte terenuri pierzând doar în runda inaugurală, chiar la Timişoara, când LPS Banatul se impunea cu 1-0

Centrul de Excelenţă Timişoara, care se alinia la start după 3 succese la zero, 2-0 cu LPS Banatul, 4-0 cu CSŞ Drobeta şi 2-0 la AS FC Frontiera, a pierdut cu 0-2 (0-1), adăugând celor 5 goluri primite în opt apariţii câte unul pe repriză.

Acestea au fost şi primele goluri încasate acasă de echipa Centrului de Excelenţă Timişoara implicată în întrecerea juniorilor B, după două victorii cu 2-0 şi alte două succese cu 4-0, fiind totodată şi primele puncte pierdute după remiza de 2-2 la Reşiţa, cu Metalul, în etapa a cincea, pe 27 septembrie.

Centrul de Excelenţă a pierdut în alcătuirea Zaha – Stoianovici, Constantini, Goţa, Coroiu – Bănceanu, Doda – Piţigoi, Trip, Şimăndan – Rusu, mai jucând şi Leucean, Cora şi Costea, în vreme ce rezerve au rămas Pădure şi Feti.

Centrul de Excelenţă va juca în etapa a X-a a juniorilor B în deplasare la Lugoj, sâmbăta viitoare de la ora 11, cu CSŞ. CS FC Bihor a urcat provizoriu pe podium, la egalitate cu secund clasata CS FC CFR Simeria, fiecare având 14 puncte iar hunedorenii un meci acasă sâmbătă cu LPS Târgu Jiu, urmăritoare a lor cu 13 puncte.

Echipa Centrului de Excelenţă Timişoara implicată în Liga Elitelor U17 – Vest joacă duminică la Craiova, cu SC CS U, lider şi unică grupare din serie fără eşec în primele 8 etape.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: