CFR Cluj – ACS Poli 0-1 (0-0). La Sânicolau Mic, UTA – ACS Poli 3-0 în Liga Elitelor U17

Una caldă și alta rece pentru cele mai mari două categorii de juniori de la prim-divizionara ACS Poli, timișorenii învingând în deplasare la Cluj cu 0-1 pe CFR în etapa a doua din Seria de Vest în Liga Elitelor U19 dar pierzând cu un scor de forfait prin garnitura din Liga Elitelor U17 în ieșirea la AFC UTA.

Iseini a fost autorul unicului gol al jocului de la ora 12 de sub Feleac, în minutul 55, la capătul unei frumoase combinații pe dreapta, din care a pătruns în careu și a șutat, în primă instanță salvând portarul alb-vișiniilor dar mingea revenindu-i și cu oarecare emoții scuturând plasa: CFR Cluj – ACS Poli 0-1 (0-0).

Clujenii au jucat mai bine și și-au creat două ocazii destul de mari de a marca însă timișorenii au compensat prin a fi foarte muncitori, luptători, cu o mai mare dorință de a învinge, și s-au impus în deplasarea din etapa a II-a a Seriei de Vest în Liga Elitelor U19.

Victor Collins a apelat la Cluj la Trifon – Andreca, Cochințu – cpt., Demenescu, Podină – Dorobanțu – Ursu (Horvath), Iseini (Iovanovici), Ochea, Bonda (Sevici) – Sîrbu (Găvrilă), rezervă rămânând doar Popeț.

Meciul s-a jucat pe un teren artificial din baza sportivă Unirea de o calitate a suprafeței de joc mai modestă decât cea similară din Complexul Sportiv ”Dan Păltinișanu”.

Timișorenii, care în runda inaugurală a Ligii Elitelor U19 remizau acasă 2-2 cu AFC Hermannstadt, vor primi în runda a III-a vizita vâlcenilor, învingători afară cu 1-2 în etapa de debut tot la CFR Cluj.

Înfrângere în schimb pentru juniorii de 2002 de la ACS Poli în fieful bunei garnituri a lui AFC UTA, o candidată la șefie, arădenii și cu juniori de 2001 plusând la victoria din runda I cu 4-0 contra vâlcenilor printr-un 3-0 (1-0) astăzi de la 11 la Sânnicolau Mic în Liga Elitelor U17.

Gazdele au deschis scorul cu câteva minute înaintea pauzei și au înscris de încă două ori în 5 minute pe mijlocul reprizei a II-a a partidei din Seria de Vest.

Fără Vereș și Dobrincu, antrenorul Alin paleacu a apelat la Mosoarcă (60, Daminescu) – Foca (Periat), David – cpt., Bain, Codrea – Tașcă (Chriac), Românu, Țârțău, Grosu (Vancea), Cesckes (Buga), Toboșaru, în vreme ce Turdean și Badaod au rămas pe bancă.

Urmează două jocuri acasă pentru juniorii B, cu SCM Râmnicu Vâlcea sâmbătă de la ora 14 iar în etapa a IV-a cu CS U Craiova.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = cincizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: