CFR, deraiat la Târgu Mureș

Duminică neagră la ultima deplasare din turul Ligii 1 de fotbal feminin pentru secund clasata CFR Timișoara, care a jucat slab de la ora 11 în cadrul etapei a opta, permițându-i celei de-a treia clasate, ASA 2013 Târgu Mureș, să micșoreze handicapul de puncte în ierarhie.

Câștigătoare a ultimelor două deplasări cu câte 5 goluri marcate, fără a primi la Craiova respectiv cu numai unul în replică din partea lui CSȘ la Târgoviște, CFR a fost depășită pe propriile erori copilărești în duelul vecinelor de clasament de pe podium, 4-1 (2-0) la Târgu Mureș pentru gazda ASA 2013, împotriva căreia timișorencele au redus din drasticul handicap printr-un gol de onoare în minutul 80, marcat de Claudia Bistrian.

Deși au dominat partida, alb-vișiniile au fost taxate pentru greșelile din defensivă, de exemplu deschiderea de scor fiind realizată printr-un lob urmat unei defectuoase degajări a portarului, ieșit la marginea careului, până în propria jumătate de teren.

Deși confruntată și în continuare cu suficiente dificultăți administrative, ASA 2013 a reușit o evoluție hotărâtă, desprinzându-se până la pauză la 2-0 și chiar dublându-și avantajul în partea secundă, deși până acum n-a excelat deloc pe teren propriu, 1-2 cu CSȘ Târgoviște, 1-1 atât cu Heniu Prundu Bârgăului cât și cu Universitatea Alexandria, respectiv 4-3, cel mai recent, ca primă victorie, cu Fair-Play București.

”Azi ne-am prezentat jenant, cea mai modestă evoluție a noastră din acest campionat. Felicit gazdele pentru determinarea cu care au evoluat, ținând cont și de condițiile în care joacă”, a semnalat Florin Bugar, sperând într-o revenire a alb-vișiniilor cu picioarele pe pământ în perspectiva meciului restanță acasă de miercuri de la ora 11, cu Vasas Femina Odorhei, urmat duminica viitoare la încheierea turului de o altă partidă pe teren propriu, cu Universitatea Alexandria.

CFR: Dîrle – Șuveț, Durlă (60, Obrad), Bistrian, Heisu – Ababei, Molnar, Neacșu, Manuela Voica – Sîrbovan, Ion (60, Cociuba). Timișorencele n-au avut alte rezerve în efectiv.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: