CFR deraiază la scor în Harghita și Vasas îi suflă în ceafă pe podium, Fortuna cedează acasă campioanei

Prim-divizionarele timișene de fotbal feminin au pierdut astăzi în antepenultima etapă a campionatului Ligii 1, secund clasata CFR la Odorheiu Secuiesc iar nou-promovata Fortuna pe teren propriu, la Becicherecu Mic, în fața multiplei laureate cu punctaj maxim, Olimpia 1 U.T. Cluj.

CFR 1933 Timișoara n-a mai repetat astăzi de la ora 10:30 și în județul Harghita revirimentul din precedenta deplasare în campionat, în capitală, unde se impunea cu 4-5 pe arena ”Politehnica” de la 3-2 la pauză pentru bucureștence, din contră, cedând pasul în repriza a II-a a ieșirii din runda a 16-a, 4-0 (1-0) pentru Vasas Femina, care s-a apropiat astfel pe podium de bănățence.

CFR, care nu va juca săptămâna viitoare acasă, având asigurată victoria cu 3-0 la ”masa verde” dat fiind retragerea din întrecere a celor de la ASA 2013 după sezonul de toamnă, mai are de disputat în retur doar deplasarea la Alexandria, pe 3 iunie la ora 11, în compania gazdei Universitatea. Iar cum și Vasas Femina are asigurate tot 3 puncte din partida anulată cu târg-mureșencele, ce ar fi contat pentru runda finală, avansul alb-vișiniilor în ierarhie a rămas minim, poziția secundă din dreptul sportivelor pregătite de Florin Bugar depinzând și de rezultatele pe care le vor obține harghitencele în restanța din 31 mai de la ora 16 la Becicherecu Mic, contra Fortunei, contând pentru a doua rundă a returului, respectiv pe 3 iunie acasă cu CSȘ Târgoviște.

Fortuna Becicherecu Mic, care va mai avea de jucat până la încheierea primei stagiuni în elită la București, la finele săptămânii viitoare, respectiv acasă cu Real Craiova peste două săptămâni, n-a făcut astăzi față multiplei campioane naționale la zi care și-a păstrat astfel punctajul maxim și după cea de-a 7-a etapă din retur, 1-11 la pauză 0-7 pe terenul comunal din localitatea bănățeană.

Rezultatele etapei a 16-a, clasamentul actualizat și programul penultimei runde, pe coloana datelor tehnice. 

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 16

 


Ultimele articole din categoria Feminin: