CFR la primul succes, Juventus, de la 10-0 afară la 2-3 acasă

Liga a șasea locală a continuat săptămâna aceasta cu etapa a VI-a, în care, în Seria I, liderul ASU Politehnica II a stat dar păstrează un punct avans în ierarhie faţă de ocupanta locului secund, CSŞ Bega Timişoara, învingătoare pe teren propriu cu… ”două seturi la zero” cu CS Timişul Şag II.

Tot în Seria I, CFR Timişoara a reuşit prima victorie în acest campionat, acasă, în dauna celor de la ACS Kids Sânmihaiu Român, cu scorul de 5-1, în vreme ce ACS Juventus Timişoara, învingătoare în etapa trecută cu 0-10 în deplasare, a cedat acum pe teren propriu în fața celor de la FC Auto, cu 2-3.

Goran Corojor: hattrick

În Seria a II-a din Campionatul Municipal Timișoara, tot în runda a VI-a a eșalonului șase local, Electrometal s-a distrat pe propriul teren cu Srbianca Giuchici, liderul învingând la scor, cu 9-3. Din nou, jucător al meciului a fost veteranul Goran Corojor, care a reuşit un hattrick, completat fiind de Florin Ilie cu o ”dublă” iar Claudiu Sima, Peter Csaba, Aleksandar Indjic și Abu Awwad Hazer cu câte un gol.

AS Albina şi-a revenit şi a reuşit a treia victorie consecutivă după duşul rece din prima etapă cu liderul Electrometal, semnând o nouă victorie acasă, cu cei din Urseni, scor 7-3, prin golurile lui Daniel Lazăr – 3, Emil Dolomeţ – 2, Alin Aruxsandei și Cosmin Aruxandei.

Ocupanta locului secund, ACS Dedy Sânmihaiu Român, a învins la limită acasă pe Unirea Cerneteaz II, cu 2-1, în vreme ce FC Chişoda a întors rezultatul după ce la pauză a fost condusă de echipa din Giarmata Vii cu 0-1, triumfând cu 4-1 prin golurile marcate de Daniel Mureşan – de două ori, Alin Ţimbălaru şi Dumitru Bogdan.

Rezultatele și clasamentele din Campionatul Municipal Timișoara, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: