CFR menține graficul cu 5 goluri marcate afară la victorii. Câte 5 pentru CFR 2, Ienovan și Grigore

O lună începută de prim-divizionara de fotbal feminin prin unicul eșec dar la scor pe terenul liderului campion se încheie cu o serie de victorii în deplasare cu câte 5 goluri marcate, cea din etapa a VI-a a Ligii 1 fiind înregistrată astăzi de la ora 11 sub Turnul Chindiei: CSŞ Târgovişte – CFR 1933 Timişoara 1-5 (1-1).

Acum două weekend-uri, alb-vișiniile de la ”Gara Mare” au semnat cel mai categoric succes în deplasare al sezonului, 0-5 la Craiova cu Real, egalat astăzi de Heniu Prundu Bârgăului în Timiș, la Becicherecu Mic, în dauna nou-promovatei Fortuna, CFR izbutind să marcheze de 5 ori afară și în Dâmbovița, în special după pauza întâlnirii din antepenultima etapă a turului.

Târgoviștencele, care încă n-au pierdut în deplasare, învingând cu 1-2 la Târgu Mureș și remizând 2-2 la Becicherecu Mic respectiv 0-0 la Alexandria, au pendulat astăzi de la precedentul victorios cu 5-1 acasă contra craiovencelor la un eșec ”în oglindă” cu vizitatoarele de pe Bega.

Nicoleta Barboş a egalat în minutul 15 pentru regățence, după ce Larisa Sîrbovan deschidea scorul în minutul 7, însă CFR s-a desprins la reluarea jocului prin aceeași Sîrbovan, în minutul 55, completată pe lista marcatarelor de Ozana Ababei în minutul 65, Maria Neacşu (min. 72) şi Elena Obrad (min. 85).

De notat că gazdele au avut și o bară în minutul 30, la scorul de 1-1, prin Camelia Moraru, dar cel mai frumos gol al meciului a fost marcat de Neacşu, direct în vinclu, pentru 1-4.

Florin Bugar (antrenor CFR Timişoara): ”Chiar dacă la pauză a fost egal, pot spune că a fost un meci dominat de la un capăt la altul. Am ratat foarte mult mai ales în prima repriză. Diferenţa de valoare pe teren a fost evidentă şi CFR a fost net superioară. Le felicit pe fetele noastre, care au obţinut o victorie la scor, dar şi pe gazdele de la Târgovişte, pregătite de antrenorul Mihai Tătăranu”.

CSŞ Târgovişte: Ruxandra Neagu – Mihaela Neacşu, Giorgiana Vasile, Nicoleta Barboş, Camelia Moraru, Melisa Buleandra, Ştefania Burcea, Ioana Ionescu, Alexandra Fiea, Şandra Opriţa, Mihaela Merlan.

Antrenor Mihai Tătăranu.

CFR Timişoara: Giorgiana Dîrle – Lidia Şuveţ (min. 70, Alice Cociuba), Mihaela Durlă, Claudia Bistrian, Denisa Heişu, Ozana Ababei, Maria Neacşu, Mihaela Molnar, Manuela Voica, Larisa Sîrbovan, Adelina Ion (min. 58, Elena Obrad).

Antrenor Florin Bugar.

Echipa juvenilă secundă a timișorencelor s-a impus la scor și în liga a treia, în seria vestică a întrecerii fetelor, într-un duel local, disputat astăzi de la ora 11 pe o vreme câinoasă: CFR 2 Timişoara – Juventus Timişoara 11-1 (4-0).

CFR 2 – Juventus 11-1

 

Au marcat: Bianca Ienovan (min. 19, 29, 45, 51 şi 71), Larisa Grigore (min. 26 – din lovitură de la 11 metri, 35, 39, 58, 79) şi Bianca Biriş (min. 68 – din lovitură de la 11 metri), respectiv Sabrina Mândruţ (min. 40).

O menţiune pentru jucătoarea Ana Mâdruţ, din localitatea Cărpiniş, care, în vârsta de numai 11 ani, a debutat la echipa vizitatoare, antrenorul oaspeților prevăzându-i o carieră frumoasă în fotbal.

CFR 2: Cristina Ştefan – Pavel Rebeca, Casiana Chisereu, Ruxandra Domokoş, Larisa Radu, Bianca Biriş, Sabina Scurtu, Anca Dobai, Larisa Grigore, Bianca Ienovan, Ioana Iancovici.

Pe banca tehnică a ”vișiniilor” a luat loc Constantin Nedela, care a înlocuit-o cu bine pe antrenoarea Andra Vela, delegată cu lotul naţional sub 15 ani la un turneu peste hotare.

Juventus: Veronica Simion – Ana Vagner, Alexandra Moţ, Irina Ursu, Roxana Verbeli, Sabrina Mîndruţ, Liuza Gavrilă, Mălina Ursu, Ana Bişi, Simona Bud, Ana Mândruţ.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Patricia Samsudean şi Roxana Cişmaş Malac.

Rezultatele etapei a 6-a în Liga 1 de fotbal feminin, programul viitor și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. În runda a șaptea, CFR 1933 va trage cortina abia pe 15 noiembrie, acasă cu Vasas Femina, celelalte meciuri fiind programate weekend-ul viitor, primul din noiembrie, când codașa nou-promovată cu un punct Fortuna Becicherecu Mic va juca la campioana Olimpia 1 U.T. Cluj, timișencele înregistrând astăzi a treia înfrângere pe teren propriu în elită, dintre care două la zero, patru fiind aparițiile pierzătoare în care n-au înscris.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 7

 


Ultimele articole din categoria Feminin: