CFR Timişoara ia viteză: al cincilea triumf la rînd, şi cel mai clar

Cinci victorii la rînd, de parcă nici n-ar fi suferit în acest retur o serie de 4 jocuri fără succes… Acesta este bilanţul de dată recentă al celor de la CFR Timişoara, care, sîmbătă, într-un duel al nou-promovatelor, din runda a 27-a a Diviziei D Timiş, au stabilit scorul etapei, 7-1, împotriva unei Avîntul Bobda care miercuri stopa cu o rară victorie o serie de 6 eşecuri…

Scorul de 7-1 a luat proporţii încă din prima parte, la pauză fiind 4-0 prin reuşitele lui Tescu, pătrundere şi şut, Năstase, care a scăpat singur cu portarul oaspeţilor, Oberşterescu, în urma unui corner, respectiv Ungur, rămas la rîndul său singur cu goal-keeper-ul Avîntului.

Stiopu, cu un vole din centrarea lui Tescu, din nou Ungur, la fel, rămas singur cu portarul, şi acelaşi Ungur, care a realizat un hat-trick, au marcat la reluare, pe final cei din Bobda semnînd golul de onoare, din penalty.

„Am practicat un fotbal mai bun faţă de deplasarea la Gătaia, suntem mai mulţumiţi de jocul echipei”, ne-a spus Andrei Pobega, antrenor secund, care a remarcat că CFR s-ar fi putut impune şi mai clar, dacă n-ar fi fost ratările lui Iţu.

Fără portarul Mercescu, suspendat, CFR Timişoara s-a impus în garnitura Vlad – Soare, Oberşterescu (70, Romaneţ), Hriţcan, Bonda – Năstase (46, Stiopu), Parfenie, Baidoc, Tescu – Ungur (75, Scutelnicu), Iţu (55, Cornu). Pe bancă: -.

Urmează un interesant duel Pobeda – CFR…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 45

 


Alte articole legate de acest subiect: