CFR Timișoara trece de Academia Gheorghe Hagi la debutul zonalului de juniori E

Paul Bălănescu a marcat în minutul 10 unicul gol al jocului de debut în Zona 2 a Campionatului Național FRF de juniori E, pentru elevi născuți în anii 2004/2005, disputat marți de la ora 15,30, pe o căldură greu suportabilă de copii, CFR Timișoara trecând astfel de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Grupa 2004 a pepinierei lui CFR Timişoara, instruită de Alin Ionescu, la pregătiri în după-amiaza restanţei CFR - Ghiroda 1-0

Grupa 2004 a pepinierei lui CFR Timişoara, instruită de Alin Ionescu: debut de succes la zonalul de juniori E

 

Aliniind o formație alcătuită din juniori E ai generației 2004, alb-vișiniii Timișoarei au dispus de copiii de 2005 ai Academiei de Fotbal din Dobrogea, 1-0 la pauză 1-0, în primul dintre cele 4 meciuri disputate astăzi la Pitești în turneul zonal numărul 2, reunind opt cluburi împărțite în două grupe a câte 4 formații, în cadrul cărora se joacă fiecare cu fiecare iar apoi primele câte două clasate în cruciș, semifinalele.

Doar câștigătoarea finalei va avansa la turneul semifinal național cu opt echipe.

Alin Ionescu, antrenor al grupei de 2004 la CFR Timișoara, a început partida cu reprize a câte 25 de minute, disputată pe terenul III al Complexului Sportiv ”Nicolae Dobrin”, cu formația de start Marian Schmidt – Fabian Laiu, Tudor Moțiu, Paul Bălănescu, Marco Mircea, Dan Pureca, Daniel Olariu, Răzvan Petrescu.

Pe parcurs au mai intrat și toți ceilalți juniori de 2004 convocați de bănățeni, și anume Mario Cuzmanovici, Fabian Petcov, Narcis Popovici și Bogdan Bundău.

CFR Timișoara va evolua miercuri și joi la o oră ceva mai ”respirabilă”, 17,30, contra lui LPS Slatina și CSM Râmnicu Vâlcea, în ultimele două partide din grupă. În celălalt patrulater sunt reunite Chindia Târgoviște, Dinamyk Craiova, Atletico Roșiorii de Vede, din județul Teleorman, și ACS FC Academica Pitești, grupare gazdă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: