Chimiuc: ”0-0 în tur, 2-2 acum, ne-am calificat noi… Au copii buni, pot juca și mai sus!” Săvoiu: ”Am intrat mai deconcentrați după pauză”

ACS Poli II și Cocoșul Orțișoara n-au putut fi despărțite în jocurile directe din actualul sezon, divizionarele D remizând și în returul de astăzi, 2-2 la Timișoara, după ce în tur, în etapa a IV-a, era 0-0.

Vom reveni cu cronica partidei și GALERIA FOTO, dar până atunci iată declarațiile antrenorilor…

Gheorghe Chimiuc, de la cârma Cocoșului Orțișoara, care a revenit în repriza a II-a după 1-0 la pauză pentru gazda ACS Poli II, a început cu umor: ”0-0 în tur, 2-2 acum, așa că ne-am calificat noi. A fost un joc bun, s-a jucat la ambele porți. Ei au jucători buni, copii care pot juca și mai sus. Ai noștri sunt mai cu experiență, buni în apărare, chiar dacă s-a mai greșit. Portarul și mijlocașul central, care n-a atacat la primul, a fost deviere și s-a luat golul. Totuși, rezultat echitabil”.

Adrian Săvoiu

Adrian Săvoiu

 

 

Adrian Săvoiu, mai tânărul antrenor al ”satelitului” ACS Poli II, a spus după 2-2 (1-0) că ”prima repriză a fost bună, am făcut un joc bun, dar în cea de-a doua am intrat mai deconcentrați, am luat acel gol chiar la prima fază, zic eu și contra cursului jocului și pe cel de-al doilea. Am reușit să creăm din nou multe ocazii de gol, nu chiar tot atâtea ca în meciurile precedente dar tot 2-3 singur cu portarul. Într-adevăr, dacă nu reușim să le fructificăm, sigur că adversarul poate spera și tot timpul oponenții noștri se aliniază foarte concentarți împotriva noastră, și mi se pare de fapt normal, căci alcătuim o echipă reprezentativă a diviziei, și astfel apare echilibrul, prin ambiția lor și deconcentrarea noastră.”

Săvoiu a mai adăugat că ”n-am avut un joc foarte strălucit dar și Cocoșul e o echipă bună a campionatului. Dacă fructificam în prima repriză acele 2-3 ocazii, și chiar și în cea de-a doua ne-am mai creat, atunci era un alt joc și rezultat”, tehnicianul gazdelor apreciind în schimb că ”nu, nu cred că a influențat jocul” pe seama unei faze mai discutate. Dar revenim cu cronica și imaginile…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: