Chişoda, 11 de toţi, întoarce în nici un sfert de oră, de la 2-4, şi bate suta! 5-4 cu AS Peciu Nou

CS FC Chişoda a trecut astăzi graniţa celor 100 de goluri marcate în Divizia D Timiş, deja după 31 de jocuri, dar abia după ce a întors rezultatul de la 2-4, în decurs de nici 15 minute la mijlocul părţii secunde, 5-4 cu AS Peciu Nou, învingătoarea, deşi în numai 11 oameni pentru prima oară în acest sezon, urcînd astfel pe locul 2 în liga a patra, la 19 puncte în urma promovatei Mama Mia.

Cei de la CS FC Chişoda speră însă într-o schimbare de atitudine a jucătorilor din lot, apropo de subţirimea numerică de la ora partidei de sîmbătă, mai ales în perspectiva a trei jocuri cu grupări apropiate ca punctaj, şi anume la CFR, acasă cu Unirea Sânnicolau Mare, respectiv la Ghiroda.

Astăzi nu părea a fi un chin, după ce Mladin, cu un şut de la 20 metri, lîngă bară, a deschis scorul deja în minutul 1: 1-0. Iar 2-0 avea să devină în minutul 20, prin Glodean, după un triunghi de pase cu Mladin şi Magdaş, cu o reluare de la 8 metri, fără speranţe pentru cei din Peciu.

Care însă au revenit pînă la… 2-4, după două rarisime oportunităţi irosite de Magdaş şi Ganea, acesta după ce a driblat pînă şi portarul. Astfel, 2-1 a devenit în minutul 35, după ce un fiu al Chişodei, Ionel Bărbosu, a executat un corner, la care Sîrbu a respins greşit iar Handrache a marcat de la 8 metri.

Minutul 40 a adus egalarea, 2-2, prin Claudiu Alexandru, la finele unei frumoase faze pe dreapta. Şi avea să devină chiar 2-3, în minutul 53, prin Ciumacenco, de la 6 metri, acelaşi jucător marcînd imediat mai apoi, 2-4 în minutul 55.

O lovitură de teatru, ca… la teatru? Nu.

Ganea a ripostat prompt, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, sub transversală, bară-gol, iar minutul 68 a adus egalarea la patru, centrarea lui Ganea de pe stînga fiind fructificată de Răzvan Magdaş.

Care a realizat un recital de… ocazii ratate uneori chiar incredibil, după ce minutul 70 aducea golul de 5-4, semnat Berceanu, care a recuperat un balon în careu şi a şutat de la 14 metri, lîngă bară.

Dacă Gherman a absentat motivat, iar Petruş a fost accidentat, în schimb restul chişozenilor lipsă la apel pot să se uite niţel mai lung în oglindă…

CS FC Chişoda a învins prin Sîrbu – Golea, Abu Lebda, Viţan – cpt., Berceanu – Ilcău, Glodean, Mladin, Crişanov – Ganea, Magdaş.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 10

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: