Chişoda, aşteptând sâmbătă programul în D, ciugulită de Şoimii Pâncota

FC Chişoda, locul 3 în Divizia D Timiş, n-a reuşit miercuri seară, abia în primul ei joc de pregătire din timpul întâii săptămâni de antrenamente, să zburlească Şoimii Pâncota, întărită în Divizia D Arad, care începe mai devreme, deja în 6 august. Liga a patra timişeană demarează în 13 august iar chişodenii îşi vor afla adversarii de pe parcursul sezonului cu ocazia stabilirii programului competiţional, programată sâmbătă la sediul AJF Timiş, nefiind exclus ca, aşa cum anunţam, o retrogradată în <D>, Nuova Mama Mia, să continue totuşi în liga a treia, mai ales şi după o altă anunţată şi posibilă retragere din C5, cea a unei alte naufragiate, ACU Arad, aflată în pragul desfiinţării dar totuşi victorioasă în amicalul de ieri cu Millenium Giarmata, scor 4-1.

Revenind în sudul Timişoarei, a fost FC Chişoda – Şoimii 0-2 (0-2), fără fundaşul Moga şi mijlocaşul ofensiv Bucure la gazde, ale căror împrumuturi de la Autocatania Caransebeş au expirat, timişenii sperând în prelungirea înţelegerii, cât şi în absenţa căpitanului atacant Abu Lebda, a celui de-al treilea sosit în iarnă de la cărăşeni, Filimon, şi care îşi va prelungi şederea, ori Lupulescu.

Dar cine-a jucat? Sofran – Ilcău, Oprescu, Gavriluţă, Viţan – Gherman, Golea (46, Udrea), Glodeanu, Dobre – Sasu, Bulaichi, rezerva Udrea ratând cea mai mare oportunitate a gazdelor. Holca, portar care a efectuat o parte a pregătirilor cu AACS Recaş, a evoluat în partea a doua pentru chişodeni, ca şi Buta şi Voicu, aflat acasă în vacanţă, în pauza campionatului amator austriac.

FC Chişoda caută un sparring-partner pentru week-end, după ce nou-promovata din Campionatul Judeţean în Divizia D, AS Avântul Bobda, a declinat cu întârziere prezenţa la amicalul acontat pentru sâmbătă. Chişodenii vor evolua probabil în revanşa de la Pâncota, cândva în luna august, cu ocazia inaugurării unui teren sintetic în localitate.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 18

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: