Chişoda nu se strânge acasă nici în “Municipiu”, Ripensia Primavera dă 14! Iar la cele 13 ierarhii de fotbal, Sporttim mai oferă două

Deznodământul primei săptămâni în Campionatul Municipal Timişoara, de la nivelul ligii a VI-a, poate fi lecturat în josul coloanei din dreapta secţiunii Fotbal, cea a clasamentelor.

Iar ierarhiilor fotbalistice cu numerele 13 şi 14, ale “Municipalului” Timişoarei, li se adaugă din aceste zile, în premieră, şi clasamentele celor două serii în Campionatul Municipal “Promoţie” Lugoj, în care, între cele 18 grupări, evoluează şi ASCS Recaş.

Revenind însă la debutul trupelor de liga a VI-a timişorene, Ripensia Primavera a plecat ca din tur spre promovare, cu un 14-0 semnat de Ionuţ Berescu şi Mihai Stancu, fiecare cu câte un hat-trick, Nicolae Radu şi Cosmin Stan, antrenorul “satelitului”, cu “duble”, precum şi Adrian Bobină, Octavian Firuţ, Vlad Hozan şi Raul Lupulescu.

ASU Politehnica II s-a impus şi ea, “în familie”, în jocul cu Luceafărul, Antonio dispunând de Octavian, fiul întrecându-şi tatăl cu 4-2. “În familie” şi în Freidorf, Bobda – Auto II 1-1, în vreme ce, tot în Seria I, LPS Banatul s-a impus în deplasare cu 4-2, la Avicola.

În Seria a II-a, CFR II şi Electrica au înscris câte 10 goluri, însă runda inaugurală a fost marcată negativ de startul ratat de două formaţii gazdă, întârziate. După ce nu s-a prezentat la ultimul meci programat acasă în Divizia D Timiş, CS Chişoda n-a onorat nici disputa de debut în “Municipiu”, cu Srbianka, pe motiv că n a dispus de lotul complet. La Agronomia – Frontiera argumentaţia gazdelor a ţinut de faptul că studenţii n-au revenit încă din vacanţă…

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: