Chişoda spulberă Banatul, 10-1! Încep înecurile de maidan

AS FC Chişoda a spulberat miercuri seară toată inerţia ce a măcinat-o în primele 3 etape ale Diviziei D Timiş, fără succes pentru vicecampioana sezonului trecut, care, mai mult, venea după două eşecuri fără gol marcat, reuşind în cel de-al 4-lea joc disputat în doar 12 zile să facă un 10-1 (4-0) cu Banatul Nerău, aflată la al treilea eşec zdravăn. Semn că unele echipe cam gîfîie încă din start, o meteahnă a subsolului ligii a patra, în cazul Banatului fiind vorba şi de despărţirea de antrenorul Foale, cu care s-a mai descurcat în turul lui 2011-´12. Mariş şi Magdaş au marcat cîte 3 goluri iar rezerva Abu Lebda două, chişodenii reamintind nu atît de un 6-1 în aceeaşi dispută din sezonul trecut cît de cele 10 administrate pe terenul Informaticii adum două ediţii…

Mai mult, gazdele, antrenate de Adrian Şeţu, au mai avut şi două bare, prin Magdaş şi Adrian Ilie, ambele în prima repriză, scorul şi jocul dîndu-le speranţe pentru deplasarea de duminică la Dumbrăviţa, încurajatoare fiind şi revenirile lui Petruş şi Ilie, după accidentări.

Mariş, în minutul 18, din centrarea lui Gherman, a deschis sarabanda golurilor. Vereşteanu, în minutul 30, a izbutit o foglia seca, de la 25 de metri, sub transversală, iar Magdaş, în minutul 35, a marcat din centrarea lui Vereşteanu, bine lansat de Viţan. Mariş a făcut 4-0 în minutul 38.

Foc de paie al Banatului fără antrenorul-fundaş Cosmin Sântean, prin Tulcan, în minutul 47, marcator de 4-1 care a avut şi o bară. Acelaşi Mariş a marcat în minutul 55 iar rezerva Abu Lebda în minutul 70, pentru 6-1.

Dominîndu-şi fizic o adversară ce cu greu a mai ieşit din propria jumătate de teren, FC Chişoda a mai marcat de 4 ori în ultimul sfert de oră, prin Gherman, în minutul 76, după o acţiune personală, Magdaş, în minutul 81, cu capul, din centrarea lui Furdean, din nou Abu Lebda, din centrarea lui Golea din minutul 89, şi din nou Magdaş, în minutul 90, cu capul.

AS FC Chişoda: Holca – Jaravete (Golea), Viţan – cpt., Petruş, Vereşteanu – Furdean (Abu Lebda), Gherman, Glodean (Ilcău), Adrian Ilie – Magdaş, Mariş (Udrea).

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 13

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: