Chişoda, start ratat: autobuzul de deplasare a lăsat-o în drum

Dacă vişiniii de la CFR Timişoara au pornit lansat, ocupanţii locului 3 în sezonul trecut fiind primii după runda inaugurală, în schimb secondanta Lugojului în ediţia 2011-´12, şi anume Chişoda, a ratat startul tocmai datorită mijlocului de transport, autobuz care i-a lăsat în drum pe elevii lui Adrian Şeţu şi Cristian Safta, sfîrşind prin a fi remorcat din zona Coca-Cola. În consecinţă, derby-ul primei etape, cu retrogradata Nova Mama Mia Becicherecu Mic în calitate de gazdă, n-a mai avut loc, urmînd a fi reprogramat.

Comisia de Disciplină a A.J.F. Timiş va lua o decizie în privinţa datei şi orei de disputare a reprogramării de la Becicherecu Mic în cadrul şedinţei de luni după-amiază, cînd delegaţii oaspetei din Chişoda, o grupare fără antecedente negative de nici un fel şi în general unul dintre cluburile etalon ale eşalonului, urmează a explica nefericita circumstanţă. „Ne vom prezenta la Comisia de Disciplină cu foaia de parcurs a mijlocului de transport şi cu procesul verbal întocmit de Poliţie, sosită la faţa locului în urma defectării autobuzului nostru, şi se va stabili probabil o rejucare”, ne-a spus Adrian Şeţu, conducător al chişodenilor, care a declarat fără echivoc că nu poate fi luat în discuţie un 3-0 la masa verde: „Din punct de vedere al regulamentului, nu se poate, doar dacă ar întocmi unul nou…”

Nu este exclus ca partida să fie reprogramată miercuri seară (15 august) şi este posibil ca oaspeţii să fie supuşi la achitarea unor costuri ţinînd de găzduirea şi organizarea jocului.

Chişodenii nu le-au putut oferi astfel debutul unora dintre noii recruţi, şi anume Vereşteanu, Ilie, portarul Holca, revenit între buturile grupării din sudul Timişoarei, Şeitan, Freanţ, Boiangiu şi Asoltanei. Dintre jucătorii cu evoluţii constante în 2012, Gavriluţă, Dochiţa, Rus şi portarul Szofran nu mai fac parte din lotul ocupantei locului 2 în ediţia precedentă.

Debutul Chişodei pe teren propriu va avea loc sîmbăta viitoare, în 18 august, cu nou-promovata Bega Belinţ.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: