Chişoda, tare tras de păr contra ultimei clasate: 2-1 cu Deta

Chişodenii îşi continuă parcursul ezitant în actuala ediţie de campionat, după ce finele sezonului trecut îi găsea pe locul 2. Sîmbătă, jucînd pe teren propriu cu ultima clasată, AS FC Deta, care abia obţinuse primele sale puncte, acasă, gruparea din Chişoda a răsturnat rezultatul prin două lovituri de cap, dar abia în ultimul sfert al jocului din etapa a XI-a a Diviziei D Timiş.

Căpitanul Chişodei, Darius Viţan, a adus victoria în minutul 84, cu capul

Detenii au exploatat la mijlocul primei părţi, în minutul 22, o greşeală de marcaj a apărării gazdelor, deschizînd scorul cu o lovitură de cap de la 12 metri, imparabilă, lîngă bară, în urma unui corner.

Chişodenii şi-au îngreunat şi mai mult misiunea odată ce Dinu Golea, unul dintre jucătorii experimentaţi ai amfitrionilor, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, în minutul 32, cînd a fost sancţionat cu cartonaşul roşu, pentru o lovitură cu cotul, aplicată unui adversar.

Ziua chişodenilor a fost şi mai înnegurată de accidentarea suferită de mijlocaşul stînga Furdean, ceva mai apoi, cînd era faultat dur de un detean, fără ca arbitrul Ţuţurigă să acorde măcar lovitură liberă, dar mai un cartonaş.

Şi totuşi, mijlocul mitanului secund a adus egalarea, Aldea înscriind în minutul 67, cu capul, dintr-un corner executat de pe dreapta de Gherman. Iar golul victoriei l-a marcat căpitanul Darius Viţan, în minutul 84, cînd a reluat cu capul o lovitură liberă expediată de acelaşi Gherman, nu pentru prima oară un eficient co-autor.

Cei de la FC Chişoda au apreciat însă ca foarte slabă evoluţia echipei, din care au lipsit, din diferite motive, Berceanu, Petruş şi Adrian Ilie. Cît despre Mariş, care urma să evolueze la chişodeni pînă la încheierea turului, se pare că absenţa de la ultimele antrenamente echivalează cu o despărţire prematură.

Chişodenii au avut aşadar la dispoziţie doar 14 jucători… AS FC Chişoda: Sîrbu – Ilcău, Danciu, Viţan – cpt., Vereşteanu – Golea, Aldea, Gherman, Furdean (35, Sava) – Abu Lebda, Magdaş (75, Bulaichi). Pe bancă: Glodean.

Etapa viitoare, la Şag, va avea loc un derby local, Timişul – AS FC Chişoda.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Chişoda, tare tras de păr contra ultimei clasate: 2-1 cu Deta

  1. xavi spune:

    cum sa minti ca ai dat 2 goluri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: