Chişozenii provoacă Pobedei primul eşec în deplasare

S-a încheiat şi seria invincibilităţii ultimei divizionare D care avea imaculată rubrica înfrîngerilor în deplasare, Pobeda Dudeştii Vechi, răpusă în această după-amiază la Chişoda, într-un joc amînat din etapa a XX-a a ligii a patra. A fost 3-1 (2-0) pentru chişozeni, aflaţi la primul succes acasă din 10 noiembrie încoace.

După două remize pe propriul teren, una la finele turului, 2-2 cu CS Chişoda, şi una în debutul returului, 1-1 cu liderul Mama Mia, CS Chişoda n-a mai iertat, vicecampioana impunîndu-se tot la două goluri diferenţă, ca la ora precedentului triumf acasă, 4-2 cu CFR.

„Am jucat bine, depăşind o echipă bine pregătită fizic şi care ne-a pus mari probleme, dar care a ratat mult, nepermis de mult pentru o formaţie în deplasare. Portarul nostru, Sîrbu, a reuşit un meci excelent iar între remarcaţii noştri mai sunt Petruş şi Magdaş”, ne-a spus la final Adrian Rus, delegat al gazdei învingătoare, CS FC Chişoda, pregătită de Adrian Şeţu.

Acest joc de prima treime a ierarhiei Diviziei D Timiş şi-a respectat cartea de vizită, rezultînd un meci antrenant, dominat de oportunităţile irosite de Pobeda şi de prestaţia portarului chişozean Sîrbu, un goal-keeper din generaţia 1989. Fiind vorba despre un duel între cel de-al treilea şi al patrulea atac al diviziei, nici golurile n-au lipsit, două în prima jumătate a mitanului întîi şi alte două în ultimele minute.

Pobeda, care avea o linie de clasament în deplasare de 5 victorii şi 4 remize, fără eşec, a pierdut însă încasînd tot 3 goluri, cum se întîmpla şi după mijlocul turului, în jocuri cedate succesiv acasă, 0-3 cu Unirea şi 1-3 cu Mama Mia. Căzută în acest debut de retur pe locul 3, echipa din Dudeştii Vechi s-a înclinat la Chişoda, ajunsă la 12 jocuri fără înfrîngere, drept cea mai bine plasată grupare în urmărirea primelor 5 clasate. De fapt, handicapul Chişodei faţă de cele 3 grupări cu cîte 41 de puncte, Pobeda, Unirea şi CFR, s-a micşorat acum la 4 puncte.

Partida trebuia să aibă loc sîmbătă la ora 11, în linie cu majoritatea jocurilor rundei a XX-a, dar a fost amînată în preziua etapei, pe seama vremii nefavorabile abătute la finele săptămînii trecute peste judeţul nostru. Nu din motive meteorologice, ci mai degrabă de apartenenţe politice, următoarea întîlnire a chişozenilor va fi amînată tot de sîmbătă pentru miercurea viitoare, cel mai probabil tot de la ora 16, la solicitarea grupării gazdă, Banatul Nerău.

Ca goluri, CS Chişoda s-a văzut în avantaj deja în minutul 4, în urma centrării expediate de pe dreapta de Gherman, la care balonul a fost deviat în propria poartă de un fundaş advers. 2-0 avea să fie în minutul 22, cînd Ganea a ochit vinclul la colţul scurt, de la 25 de metri, iar 3-0 cu un şut la colţul lung, expediat din afara careului de către Magdaş, în minutul 88.

Golul de onoare al Pobedei a căzut în primul minut de prelungire: 3-1.

CS FC Chişoda: Sîrbu – Golea, Petruş (88, Mladin), Viţan – cpt., Vasâncă – Gherman (88, Sava), Glodean, Abu-Lebda, Vereşteanu – Ganea, Magdaş.

Pe bancă: -.

Arbitri: R. Ciev – Raul-Constantin Ghiciulescu, Daniel Paşca.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Chişozenii provoacă Pobedei primul eşec în deplasare

  1. mosu spune:

    După două remize pe propriul teren, una la finele turului, 2-2 cu CS Chişoda, şi una în debutul returului, 1-1 cu liderul Mama Mia, CS Chişoda n-a mai iertat… au facut egali singuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: