CNP Timișoara și Fortuna înving cu 3 goluri avans, CSM Lugoj și ACS Dumbrăvița cu unul. Amicale: rezultate

Prim mijloc de săptămână din februarie cu o nouă serie de meciuri de verificare din pregătirile de iarnă. Am spicuit câteva iar golurile nu s-au lăsat așteptate, cel puțin trei pe meci, dar chiar și opt…

În cazul unui duel juvenil timișoreano-arădean, ASU Politehnica 2003 – CS Viitorul 2003 7-1 (5-0).

Junii lui Iulian Prodana au învins marţi de la ora 14 pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, unde i-au întâlnit pe colegii de aceeaşi vârstă din judeţul vecin. Timişorenii au câştigat clar prin golurile marcate de Cristodulo Demetris – două, Alexandru Gaşpar, Mihai Jorza, Ralf Kuhn, Robert Ehling şi Ilie Velcan, respectiv Sorin Damian.

CSM Lugoj  – Avântul Topolovăţu Mare 3-2 (2-2)

Meciul s-a jucat astăzi pe stadionul Tineretului, de la ora 14. Au marcat: Sergiu Precupanu (min. 8 şi 77) şi Rafael Hurdei (min. 3), respectiv Bogdan Curtuşan (min. 25) și Mihai Dragomir (min. 38).

Antrenorul lugojean Eugen Miculescu a folosit următorii jucători: Filip – Mărgan, Bogdan David, Predescu, Mihoc, Daminuţă, Jula, Maier, Precupanu, Raţiu, Hrudei.

Au mai jucat: Dobra, Cărăbaş, Makongo, Lazăr, Todârcan, Buciuta, David Ciurel și Radu Ciurel.

De menţionat că jucătorul Cristian Daminuţă a semnat cu CSM din localitate. Iar următorul meci pentru lugojeni este programat sâmbătă de la ora 12, cu Unirea Sânnicolau Mare, în deplasare.

Centrul Naţional de Pregătire Timişoara – Timişul Şag 3-0 (2-0)

CNP Timișoara, în weekend cu invitatul de moment

Meciul s-a jucat la Baza II – UPT de la ora 17. Cele trei goluri pentru junii lui Cristian Petcu au fost marcate de Alexandru Goţa (min. 7), Adrian Gîdea (min. 33, din lovitură de la 11 metri) şi Roger Kecskes (min. 80). Următorul meci amical pentru Centrul Naţional de Pregătire din Timişoara este programat pe 16 februarie cu Universitatea de Vest din Timişoara. Junii Centrului Naţional de Pregătire au intrat în vacanţă o săptămână.

CS Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Fortuna Becicherecu Mic 2-5 (1-0)

Fortuna, poză hibernală de grup la start de 2019

Meciul s-a jucat la Baza II – UPT de la ora 19, la lumina reflectoarelor, şi s-a încheiat cu victoria liderului ligii a patra din Timiş, la trei goluri diferenţă. Au marcat: Emanuel Pătraşcu (min. 31) și Patrick Niță (min. 55), respectiv pentru învingători Dan Roman (min. 45), Brian Filimon (min. 50), Costel Zurbagiu (min. 76), Dragoş Croitoru (min. 81) şi Adrian Negruţ (min. 86). Următorul meci pentru studenţii timişoreni este sâmbătă cu Millenium Giarmata, de la ora 10, tot la Baza II.

ACS Dumbrăviţa – CAO Oradea 2-1 (0-1). Aflată în cantonament la Băile Felix, trupa lui Sorin Bălu a jucat un meci amical cu bihorenii, pe care i-au învins prin ”dubla” reuşită de Alexandru Birău în minutele 62 şi 79.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: