Cocoșul – CSO Făget 1-2: FOTO. Chimiuc: ”Lumea poate să vorbească ce vrea” Brazovan: ”Luptăm până în ultima secundă”

Fotografii realizate de Cosmin Poenar și declarații ale antrenorilor pe marginea meciului Cocoșul – CSO Făget, jucat marți de la ora 18 la Orțișoara și câștigat de vizitatori cu 1-2 (1-1).

Gazdele au reuşit deschiderea scorului în minuul 30, prin Romică Corlățean, cu un şut de la 14 metri lateral spre colţul lung: 1-0. Trupa lui Adrian Brazovan a egalat prin Claudiu Ardelean, cu cinci minute înainte de pauză.

Golul victoriei vizitatorilor a fost marcat de Alexandru Apostol în minutul 70, din lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Ioan Copaci pentru un fault asupra lui Nichiforel: Cocoșul Orţişoara – CSO Făget 1-2 (1-1).

Trupa lui Ghiţă Chimiuc putea restabili egalitatea în minutul 90+1, prin Solomon, cu o lovitură de cap din 12 metri, dar Ardeleanu a respins de pe linia porţii.

De remarcat și că în partea a doua a intrat în joc un junior de 15 ani, Samir Borcea, și foarte mulţumit a fost antrenorul Brazovan de evoluţia acestuia, care din vară va fi transferat la clubul UTA.

Ghiţă Chimiuc (Orţişoara): ”Lumea poate să vorbească ce vrea, dar pentru mine rămâne valabil şi vă spun sută la sută că nu a fost blat. La mine dacă se va întâmpla aşa ceva, plec de la echipă, dar sigur s-a jucat pe bune. Am rămas surprins de evoluţia celor de la Făget, parcă mâncau mingea, şi eu mi-aş fi dorit ca elevii mei să evolueze cu dăruirea şi  ambiţia celor de la Făget, pentru care sincer îi felicit!”

Adrian Brazovan (Făget): ”Am făcut un meci foarte bun, ca şi cel din etapa trecută, dar din anumite motive am pierdut de la 2-0 şi nu meritam să pierdem. Dacă băieţii jucau toate meciurile aşa, nu eram acum pe loc retrogradabil, dar luptăm până în ultima secundă, ce o fi mai departe, vom vedea. Doresc să menţionez evoluţia foarte bună a juniorului nostru Samir Borcea şi prestaţia foarte bună a brigăzii de arbitri…”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 14

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: