Cocoșul Orțișoara – Progresul Ciacova 2-0 (1-0)

Mult a suferit Cocoşul Orţişoara în acest început de retur, fără punct câștigat în primele 5 etape din 2017, dar astăzi a spart gheața, în runda a 23-a, acasă cu Progresul 1907 Ciacova: 2-0 (1-0).

Sâmbătă de la ora 11, pe terenul ”Pavel Zagura” din localitatea Orţişoara s-a disputat jocul din cadrul etapei a 23-a, între Cocoşul şi Progresul, iar trupa lui Ghiţă Chimiuc a reuşit prima victorie în acest retur de campionat, la două goluri diferenţă, în faţa unei echipe care suferă în continuare şi întâmpină greutăţi financiare, după ce Consiliul Local nu i-a aprobat bugetul local pentru sport, sportivii fiind neplătiţi din acest retur.

Gazdele au deschis scorul prin Adrian Neagoie (min. 15), în urma unei centrări a lui Costea, iar golul doi a venit în minutul 67, prin reuşita lui Gabriel Gînju, după ce a driblat doi adversari, inclusiv portarul.

De menţionat că arbitrul Ioan Copaci a fost înlocuit cu Elvis Nanu, care a condus această partidă ajutat la cele două linii de Vlad Boicu şi Ariel Copaci. Observatori au fost Ioan Franţ şi Ioan Lăzărescu.

Cocoşul: Bota – Secotă, Dănilă, Solomon, Buliga, Rus, Livădaru, Neagoie, Costea, Gînju şi Resteman.

Antrenor: Ghiţă Chimiuc.

Au mai jucat: Sobolu, Cazimir, Ferţu.

Pe bancă: Janai şi Ştirbu.

Ciacova: Mărtescu – Beleţescu, Deac, Ciurariu, Gaşpar, Ştefănescu, Lazea, Golea, Ivan, Secareş, Leonte.

Antrenor: Dragan Marganovici.

Au mai intrat: Tătar şi Şaytoş.

Ghiţă Chimiuc: ”Ciacova este o echipă bună, are jucători cu experienţă, dar am câştigat datorită lui Adi Neagoie, care a fost omul meciului. Punctele au venit în grădina noastră… Cred că era şi cazul, după cinci etape foarte reci pentru noi”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: