Cocoșul pigulește Ghiroda și sună schimbarea liderului, Periam se avântă iar cu 7 diferență. FOTO

Jocurile de sâmbătă după-amiază ale etapei a IX-a din Divizia D Timiș au adus o schimbare de lider produsă de Cocoșul Orțișoara după înfrângerea Ghirodei, dar și din nou alte opt goluri acasă pentru Avântul Periam.

1-0, 4-2, 8-1, dar și din nou 8-1 și 3-1, acestea sunt scorurile rundei în jocurile derulate vineri după-amiază și sâmbătă de la orele 11 respectiv după-amiaza, semn că momentan etapa mijlocului de tur este foarte mult una a gazdelor.

Puterea Cocoșului, aflată în premieră în acest campionat la al doilea succes consecutiv, dar și la a doua victorie pe teren propriu, a detronat liderul, care venea după 4 triumfuri la rând…

Cocoşul Orţişoara – ACS Ghiroda 3-1 (2-1)

După victoria la scor în etapa trecută la Gătaia, 1-6, trupa lui Ghiţă Chimiuc a conturat a doua victorie acasă după duşul rece din înfrângerea suferită în propriul fief în faţa celor de la Maşloc. Da, este adevărat, garnitura secundului Vlad Bura a suferit a doua înfrângere de la începutul campionatului şi din nou Paul Codrea nu a făcut deplasarea cu echipa.

Localnicii au marcat patru goluri şi au reuşit o victorie la două diferenţă, scuturând plasa Alexandru Radovan în minutele 12 și 28 și Petru Râmneanţu (min. 66), respectiv Adrian Neagoie, cu un autogol în minutul 29.

Ghiţă Chimiuc (antrenor Cocoşul): ”A fost un meci senzaţional făcut de băieţii mei, în faţa celei mai bune echipe a campionatului nostru şi pe această cale îi felicit pentru ambiţie, dăruire şi pentru că nu au mai repetat evoluţia slabă din urmă cu trei etape de pe teren propriu”.

Vlad Bura (antrenor secund Ghiroda): ”După atâtea jocuri bune, a mai venit şi un joc modest al echipei noastre. Nu am reuşit să arătăm valoarea noastră reală, dar cu siguranţă acest duş rece ne va face să fim mai puternici şi să nu mai facem un pas greşit”.

Au jucat echipele:

Cocoşul: Stoianov – Solomon, Dănilă, Secotă, Viţan, Buliga, Mirciov, Opriş (min. 60, Sobolu), Neagoie (min. 82, Arghilean), Anagor (min. 19, Râmneanţu), Radovan (min, 90, Janai).

Antrenor Ghiţă Chimiuc.

Rezerve: Gânju, Poali şi Vlad.

Ghiroda: Dubou – Firuţ (min. 60, Gavriluţă), Mureşan, Miheţ, Damian (min. 60, Gavriluţă), Sebastian Budur, Centea (min. 60, Naidin; min. 75, Bura), Gaidoş, Mancaş, Dochiţa, Baranyi.

Antrenor Vlad Bura.

Pe bancă: Alexandru Filip, Ilie şi Plopeanu.

Au arbitrat: Florin Brădău – Raul Ghiciulescu şi Bogdan Balaj. Observatori: Daniel Ionescu şi Nicolae Istrat.

Cu procentaj maxim pe teren propriu, Avântul Periam nu se încurcă atunci când vine vorba de rotunjirea unui avantaj cât mai confortabil acasă, așa încât astăzi s-a impus pentru a doua oară la rând la 7 goluri diferență, dar cu și mai multe reușite, după ce în primele apariții în rol de gazdă s-a impus cu 3 goluri avans, de două ori la rând, iar apoi a mărit norma la 5…

Avântul Periam – ACS Baban Jimbolia 8-1 (4-0)

O nouă victorie cu 7 diferență iar acum cu opt goluri marcate acasă de trupa lui Doru Siminiceanu, vioara întâi fiind din nou Flavius Tulcan, cu 4 reuşite, câte două pe repriză, prin care a ajuns la cota 15. Dar şi Ionuţ Ologu a fost la înălţime, izbutind pentru a doua oară o ”dublă” pe meci și un total personal stagional de 10 goluri.

Au mai înscris Miriţă Văcaru şi Marius Sârbu, pe când pentru oaspeţi golul de onoare l-a marcat Andrei Ciobanu cu opt minute înainte de final.

Periam: Robotin – Uşvat, Rejep, Şimon, Totorean, Pătru, Văcaru, Sârbu, Forghici, Tulcan şi Ologu.

Antrenor Doru Siminiceanu.

Pe bancă: Cătălin Filip şi Petric.

Jimbolia: Radu – Chivăran, Palade, Catrici, Petrovici, Boldur, Gheorgheoiu, Chiper, Braşoveanu, Mamete şi Ciobanu.

Antrenor Dan Mănăilă.

Au mai intrat Cioată, Bursuc şi Retca.

Au arbitrat: Alexandru George Manea – Mădălin Bulgăraşu respectiv Alexandru Argatu.

Plus fotografii realizate de Cosmin Poenar la jocul de la Orțișoara, Cocoșul – ACS Ghiroda 3-1…

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: