Cocoşul, prime puncte pierdute în retur, Dumbrăviţa – al doilea eşec la rând. ASU Politehnica, scorul zilei şi unica 100% în 2015

După ce la ora 13 am consemnat rezultatele partidelor disputate începând de dimineaţă în etapa a XX-a a Diviziei D Timiş, acum revenim cu restul rezultatelor consemnate în runda a treia a returului ligii a patra judeţene…

În care Progresul Racoviţa a smuls după pauză primele puncte din acest an, în dauna unor dumbrăviţeni la al doilea eşec consecutiv.

Cocoşul a risipit tocmai la Orţişoara procentajul maxim în 2015, după ce învingea până acum fără gol primit. În schimb, CS Ghiroda e la al doilea succes la rând la zero!

Pobeda n-a simţit încă gustul victoriei în retur, după jocuri cu câte un gol marcat neînscriind astăzi nici unul neînvinsei în retur din Jimbolia.

FC Auto, autoare a două remize în acest debut de an, a fost depăşită cu scorul etapei de liderul ASU Politehnica Timişoara, care a egalat victoria record a returului, stabilită acum două sâmbete de ACS Dumbrăviţa, pe CFR…

Rezultate…

Progresul Racoviţa – Dumbrăviţa 4-2 (1-2): Alin Nanu 32, Barboni 62, Râmneanţu 72 penalty, Jurj 90 – Călin 22, 28. Arpad Laczko, revenit ca antrenor pentru Progresul.

Alexandru Baranyi

Alexandru Baranyi

Cocoşul Orţişoara – CS Ghiroda 0-2 (0-1): Cosmin Mancaş 17, Alexandru Baranyi 65.

Pobeda Dudeştii Vechi – AFC Băban Marcel Jimbolia 0-0.

ASU Politehnica – Auto 7-0 (2-0): Ionuţ Vucea 6, Octavian Drăghici 35, 46, Alexandru Rus 81, 88, Sebastian Budur 90, Cosmin Ion 93. Revenim cu cronica, declaraţii şi imagini de pe „Ştiinţa”, de la meciul alb-violeţilor.

În ansamblu, o etapă cu 4 victorii ale gazdelor, două remize şi 3 succese în deplasare, golaveraj general 17-11, aşadar cu două goluri mai puţin marcate decât runda trecută respectiv cu 9 în minus faţă de etapa a 18-a, prima din retur. Astăzi însă lista marcatorilor din „D Timiş” a ajuns în actualul sezon la autorul cu numărul 200, un portar, Cosmin Amarinei, punctând din penalty. În total, 674 de reuşite în actuala ediţie de campionat, dintre care 362 ale gazdelor…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: