Codașa CS Nuova Mama Mia încheie fără gol marcat deplasările turului

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a pierdut și pentru a șaptea oară afară din tot atâtea deplasări în turul Seriei a IV-a din Liga 3, ultima clasată cedând sâmbătă de la ora 14 la Pâncota la cea mai mică diferență cu care s-a înclinat în aceste ieșiri, scor de 3-0 înregistrat pentru a patra oară în defavoarea timișenilor ca oaspeți în sezonul de toamnă din C4.

Învinsă în precedentele 3 partide acasă din seria vestică, 1-2 cu ACSO Filiași, 2-3 cu CS U Craiova SA 2 și 0-1 cu CSM Școlar Reșița, nou-promovata din Lipova nu-și mai putea permite tocmai la ultima apariție oficială în județul Arad din anul 2017 încă un pas greșit în meciurile considerate pe teren propriu, favorita CS Șoimii impunându-se detașat și just cu 3-0 (1-0) în dauna ”lanternei roșii”.

CS Nuova Mama Mia, în continuare cu un pasiv în clasament datorită penalizării cu 4 puncte și dat fiind că abia runda anterioară, în antepenultima etapă a turului, smulgea un prim punct în remiza 1-1 la Jimbolia cu CS Millenium Giarmata, a încheiat deplasările turului prin a nu înscrie nici un gol, capitol la care a rămas cu numai 3 în cont, unul înscris reșițenilor pe CFR și două în ”bătătura” lui Marcel Băban, linia de clasament a aparițiilor afară fiind copleșitoare: 7 0 0 7 0-28 0 puncte. Ieșiri cedate cu o medie de 4 goluri încasate pe meci.

Sâmbătă după-amiază, la Pâncota, mijlocașul nou-promovatei CS Șoimii Lipova, Filimon, a deschis scorul cu un șut din careu în minutul 33, tot el ochind bara puțin înaintea pauzei, în minutul 43, dar fiind și executant al loviturii libere din care arădenii și-au dublat avantajul deja în minutul 48, când atacantul Kevin Trabalka a reluat din careul mic cu latul, de lângă bara de la colțul lung: 2-0.

Trabalka a semnat ”dubla” de o manieră similară la mijlocul reprizei a II-a, finalizând de la colțul lung centrarea lui Vasinc de pe stânga, co-autor și la deschiderea scorului, iar astfel Șoimii Lipova a câștigat acasă după 5 meciuri de campionat și după peste două luni, din 23 septembrie, când dispunea cu 2-0 de Internațional Bălești, răstimp în care a devenit și întâia divizionară C care să-i smulgă un punct liderului ACS Șirineasa, 1-1 pe 7 octombrie tot la Pâncota.

CS Șoimii, care a apelat în meciul contra codașei și la jucători cu mai puține minute la activ în această toamnă, a obținut a patra victorie din tur și s-a apropiat la 3 puncte de ocupanta locului 9, ACS Ghiroda, care a intrat deja sâmbătă în vacanță, clubul din Lipova sperând acum la un final bun de an cu ocazia deplasării devansate din runda a XV-a pentru miercuri la ora 13 la Centrul Național de Pregătire Timișoara, juniori penultimi clasați. Mama Mia în schimb va încheia turul vineri de la ora 14, la Jimbolia, în compania ”satelitului” CS U Craiova SA 2.

Sâmbătă, la ora înfrângerii de la Pâncota, s-a împlinit exact un an de zile de când CS Nuova Mama Mia încheia turul ediției anterioare în C4 prin a ceda cu 2-6 pe CFR lui CNS Cetate Deva, timișenii sfârșind penultimii precedentul sezon de toamnă, cu 10 puncte și două în plus față de codașa UTA Bătrâna Doamnă II. Aliniați atunci fără antrenor în foaia oficială și pe bancă, bănățenii se înclinau în alcătuirea Culda – Pricop, Ștrango, Albert, Dragu – Radu, Stancu, Ciobanu, Filip – Croitoru, Dumiter. Ulterior, în pauza dintre tur și retur, la începutul acestui an, Marcel Băban își retrăgea divizionara D ”lanternă roșie” din liga a IV-a timișeană și prelua în grija sa CS Nuova Mama Mia, remaniind total lotul prin a-l completa parțial cu foștii componenți ai propriei formații din eșalonul 4, mutare care n-a dat roade, trupa cu numele din Becicherecu Mic încheind pe ultimul loc campionatul 2016-2017 în Seria a IV-a dar și turul campaniei în curs.

*

CS Șoimii Lipova: Bujor – Mandache, Calvin, Vasiu, Lupșe – Deta (85, Stoin), Bier (82, Tomuț), Popa (65, Copil), Filimon (75, Kocsis) – Vasinc, Trabalka.

Antrenor: Flavius Sabău.

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Costoaie – Sambake, Muntean, Catrici, Burgardt (50, Chivăran) – Băban, Pascu (89, Ghiorghioiu), Lumbala – Radu, Bakayokho (62, Ciobanu), Miculete (88, Bursuc).

Antrenor: Cătălin Todorescu.

Arbitri: Vlad Inoan (Florești / CJ) – Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare) și Gheorghe Vasile Tarba (Coaș).

Rezultatele etapei a XIV-a, programul rundei finale a turului și clasamentul la zi în C4, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: