Codașa Mama Mia ia pentru a treia oară peste 10 goluri afară în 2018: 11-1 Deva

Alunecată în a doua jumătate a clasamentului Seriei a IV-a în Liga 3, CNS Cetate Deva a câștigat astăzi cel mai detașat în actualul campionat, 11-1 (3-0) acasă cu ”lanterna roșie” CS Nuova Mama Mia, devenind a treia formație care să înscrie mai mult de zece goluri acasă în acest retur codașei din județul Timiș, după ce CSM Școlar Reșița aplica experimentului de la Jimbolia un nemilos 11-0 pe 10 martie iar CS Național Sebiș un și mai covârșitor 16-1 în urmă cu două săptămâni, pe 24 aprilie.

Cu alte cuvinte, formația cu numele din Becicherecu Mic dar preluată din acest campionat în bătătura Jimboliei a reușit să facă de râs fotbalul timișean prin a încasa peste zece goluri în deplasări efectuate în noul an în fiecare din județele vecine: CNS Cetate Deva – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 11-1 (3-0).

Fără a excela, ba din contră, semnând un unic succes acasă în retur, 2-0 pe 13 aprilie cu CS U Craiova SA 2, rătăcit între apariții fără gol marcat pe teren propriu în sezonul de primăvară, 0-0 cu Internațional Bălești și 0-1 cu CS Millenium Giarmata dar și 0-2 cel mai recent, pe 25 aprilie, cu CSM Școlar Reșița, gruparea deveană a înscris în schimb vineri seară o treime din totalul reușitelor din întreaga ediție 2017-2018, ceea ce spune totul despre slăbiciunile vizitatorilor de pe ultimul loc, fără succes în campania în curs și tot mai expuși în repriza a II-a.

Repetiție de succes a hunedorenilor înaintea altor două dueluri cu echipe timișene, marți la Centrul Național de Pregătire Timișoara în etapa intermediară și apoi acasă cu CSM Lugoj, după care ieșirea la Cermei și apariția finală acasă cu AFC Hermannstadt 2. În tabăra oaspeților, chinul aparițiilor umilitoare în seria vestică nu este însă gata, CS Nuova Mama Mia așteptând marți vizita fruntașei ACS Șirineasa, după care deplasarea la Giarmata, primirea celor din Lipova și supliciul final, la CS U Craiova SA 2.

A devenit deja totul mult prea jenant și copleșitor. Și cum altfel poate suna șirul marcatorilor golurilor pentru CNS Cetate, Marius Lupu în minutul 17, Adrian Bedea (min. 23), Laurenţiu Moţ (min. 34), Codrin Coteţ (min. 47), Romică David (min. 48, 55, 61), Eduard Cornea (min. 65, 68) și Robert Cristian, în minutele 80 și 90!? Takenori Kawagoe reducea din handicap pentru codași, 4-1 în minutul 49…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: