Codrea: ”S-a văzut un pic oboseala dar în sfârșit legăm 3 victorii” Leucă: ”Dacă ratăm nonșalant, și penalty…” Ghiroda – Giarmata 2-0

O singură dată n-a primit CSC Ghiroda și Giarmata Vii gol acasă în jocurile din tur, dar în schimb în două partide din deplasările sezonului de toamnă, galben-albaștrii lui Paul Codrea izbutind pe de altă parte deja a doua apariție pe teren propriu din retur fără a încasa gol, și tocmai în disputa cu o formație care a înscris meci de meci în 2019, nu însă și de la ora 17 pe arena ”Emilian Pavel”: 2-0 (2-0) cu CS Millenium Giarmata. 

Nouă puncte din 9 posibile pentru CSC Ghiroda și Giarmata Vii, triumfătoare pe linie acasă în acest retur, în 4 partide, trei cu timișenele și una cu vizitatori arădeni. Victorii de la cel puțin două goluri diferență în sus…  

Cei din Giarmata au fost în schimb la prima apariție fără gol marcat după 10 etape, aspect deplâns de antrenorul principal Răzvan Leucă: ”Am luat din păcate gol încă din primul minut, după care am încercat să revenim în joc, însă nu am reușit, iar pe finalul reprizei l-am primit pe o contră și pe cel de-al doilea. Pentru partea a doua le-am spus băieților să încercăm să punem mingea jos, să jucăm, dar a mai fost și starea cam rea a terenului… Ne-am creat ocazii, un penalty, dar dacă ratăm cu nonșalanță, nu putem obține puncte. Felicit gazdele, care au manifestat ambiție și ardoare, mai mare decât a noastră…”

Și urmează primirea celor de la CS Național Sebiș. Pe când galben-albaștrii lui Codrea s-au impus între două deplasări…

Iar Paul Codrea a remarcat: ”În sfârșit, am legat 3 victorii în acest campionat, este un rezultat foarte mare pentru noi, și prin prisma faptului că am avut puțin timp de recuperare după deplasarea destul de lungă de sâmbătă la Hunedoara. Aspect de care mi-a fost foarte teamă, și a fost un meci dificil și prin prisma adversarului tenace. Iar cu oboseala acumulată după ieșirea de sâmbătă… Și s-a văzut un pic dar băieții s-au mobilizat bine și au reușit să ia toate punctele”.

După victoria conturată începând din minutul 2, prin golul lui Ghinescu, Codrea a mai spus: ”Baranyi este punctul nostru de referință, ne bucurăm că a revenit după accidentarea la genunchi și sperăm să fie bine pentru următorul nostru meci, mai ales acum, căci e greu cu două deplasări destul de lungi în aceste 6 zile cu 3 partide. Implicit, astăzi au foarte importante punctele, iar acum e la fel de greu și la Alba Iulia, dar sperăm să facem un meci bun și să scoatem cu rezultat cu care se ne îndepărtăm definitiv de zona inferioară”.

Cât despre marcatorul celui de-al doilea gol, din minutul 41, Cosmin Mancaș, și retragerea acestuia înainte de final, în aplauzele generale, Codrea a explicat că ”are 8 cartonașe galbene și mi-era să nu facă vreo prostie și să-l ia și pe cel de-al nouălea, să nu dea minge sau ceva, iar de aceea i-am dat 5 minute de pauză și lui…”

Revenim cu fotografii și alte detalii de la meciuri ale după-amiezii în Liga 3 și Divizia D Timiș. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: