Comisia de Apel reduce la 6 etape suspendarea lui Bălace, de la 12 luni. Comisia de Disciplină omologhează ASO Deta – UVT cu 0-3

Comisia de Apel a AJF Timiș a redus unele sancțiuni iar Comisia de Disciplină a omologat cu 0-3 pentru UVT rezultatul jocului nedisputat sâmbătă în deplasare la ASO Deta, în ultima etapă a turului Diviziei D Timiș.

Întrunită săptămâna trecută, Comisia de Apel formată din Călin Bot, în calitate de președinte, Dan Peteri – membru și Denis Mihăescu – secretar, a rejudecat sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș și a dovedit clemență, pentru prima dată în acest an competiţional reducând anumite pedepse cât de cât corect acordate de către Comisia de Disciplină.

Pe ordinea de zi s-au aflat 6 apeluri întocmite de Nicolae Constândana (AS FC Rapid Săcălaz), Darius Jurj (AS Berini) şi cei patru jucători de la ACS Galaxy Electrometal Timişoara, Costel Ionilă, Florin Ilie, Aleksandar Indic și Silviu Bălace.

Comisia de Apel a analizat timp de o săptămână documentația depusă de cei în culpă, menținând obligativitatea plății amenzii aplicate grupării ACS Galaxy Electrometal Timisoara, cât şi pedepsele aplicate de către Comisia de Disciplină lui Ilie și Indic, câte 12 luni de suspendare din activitatea sportivă.

În schimb lui Silviu Bălace i s-a redus pedeapsa la numai şase etape de suspendare, nouă în cazul lui Ionilă, după ce ambii primeau în prima instanţă o sancțiune de 12 luni de suspendare din activitatea sportivă.

Au avut parte de clemență și alţi doi jucători de la alte cluburi, unul de liga a patra, Constândana (AS Rapid Săcălaz), după ce sancţiunea inițială a fost de 12 etape, respectiv Jurj (AS Berini), de la o grupare din liga a VI-a, care în prima instanţă a fost sancţionat cu 20 de etape de suspendare, Comisia de Apel reducând pedepsele la numai 6 etape, cu menţinerea obligativității plății amenzilor.

Astăzi de la ora 11, Comisia de Disciplină a AJF Timiș a respins solicitarea clubului ASO Deta de a rejuca meciul acasă cu UVT, din etapa a XVII-a în ”D” Timiș. După cum se cunoaşte, gruparea gazdă nu a prezentat legitimaţiile jucătorilor la această partidă. Ambele echipe s-au aliniat la centrul terenului dar brigada lugojeană în frunte cu Elvis Nanu nu a dat meciului ”undă verde”. Organizatorii au luat repede steagurile de la colţul terenului, în speranța că legitimaţiile componenților grupării gazdă vor fi înfățișate în timp util, ceea ce însă nu s-a întâmplat. Iar arbitrii nu au mai aşteptat invitații speciale şi au completat raportul conform celor întâmplate. A rezultat un 0-3 la ”masa verde”. Halal final de tur!

În fine, recidivist fiind, fostul internațional juvenil Harald Fridrich (ACS Carani) a fost suspendat 8 etape şi ”ars” cu 300 de lei, iar portarul echipei Rapid Săcălaz, Robert Voin, s-a ales cu trei etape de suspendare şi 300 de lei amendă pentru cartonașul roşu primit în ultima rundă. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: