Comisia de Disciplină a AJF Timiș: decizii

Iată o serie de decizii dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș pe marginea unor meciuri jucate în eşaloanele 4, 5 şi 6 ale fotbalului județean, în care o nouă rundă de întâlniri bate la ușă la sfârșitul acestei săptămâni…

În urma incidentelor de la meciul Olimpia Darova – Viitorul Ştiuca, jucat în Seria a III-a din Campionatul Județean Timiș, în care un om de ordine a lovit un sportiv al oaspeţilor iar un spectator din tribună l-a imitat la sfârşitul întâlnirii, terenul grupării gazdă a fost suspendat două etape iar clubul organizator a fost amendat cu 200 de lei. Incidente similare se petreceau şi la partida Unirea Tomnatic – Progresul Gătaia, derulată în Divizia D Timiș în urmă cu două etape, gazdele alegându-se cu o amendă de 200 de lei şi un avertisment.

Au fost suspendaţi și jucătorii Gabriel Voicu (Olimpia Darova), pe două etape şi 200 de lei amendă, Ştefan Briceag, de la formația din Sacoşu Turcesc, pe două etape şi amendat cu 200 de lei, Flavius Ciorei, de la cei din Topolovăţu Mare, tot pe două etape şi penalizat cu 100 de lei, respectiv Cristian Mitroi (Viitorul Ştiuca) pe două etape şi 100 de lei amendă. Alți 11 jucători au primit suspendări de o etapă.

Au fost omologate cu 3-0 două meciuri din liga a VI-a de ”Promoţie”, și anume Teremia Mare – Voința II Biled şi Recolta Stamora Germană – Denta, Voința II descinzând cu întârziere la stadion iar cei de la Denta neprezentându-se la teren.

S-a respins în schimb contestaţia efectuată de clubul AS Seceani la meciul în deplasare cu Voinţa, disputat la Biled în etapa 20 a Diviziei D Timiș, considerată ca fiind neîntemeiată iar rezultatul rămânând cel înregistrat pe teren, 3-1 pentru gazde. Contestația a fost întocmită în privința jucătorului Flavius Titu, cei de la Seceani susținând că este componentul lor, fără a fi primit vreun transfer (vezi foto întocmai conform documentului primit de Sporttim).

Tot în Campionatul Judeţean Timiș, jocul Dacia Cărpiniş – Voinţa Saravale s-a omologat 3-0 pentru gazde după ce oaspeţii au rămas în 6 componenți din minutul 14 iar meciul nu s-a mai reluat. Iar cu același rezultat a fost omologată și partida Fortuna Becicherecu Mic – Plavii Delia Sâmpetru Mare, întreruptă în minutul 18 la scorul de 6-0. Pentru asemenea ”derapaje”, echipele Seriei I din liga a V-a Plavii Delia Sâmpetru Mare şi Voinţa Sarafoleana au primit un avertisment.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 27

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: