Comisia de Disciplină a AJF Timiș, mult de lucru. Valcani, ultim avertisment

Comisia de Disciplină de pe lângă AJF Timiş nu iartă nici pe ultima sută de metri, când mai sunt două etape de jucat în Campionatul Județean Timiș. Astfel, s-au decis noi și noi omologări cu 3-0, suspendări şi penalizări financiare în dreptul celor vinovaţi, precum şi un ultim avertisment pe adresa clubului Voinţa Valcani.

La sfârșitul meciului dintre Voinţa Valcani şi liderul AS Seceani, încheiat 3-3, spectatorii au fost foarte furioşi pe brigada de arbitri la centru cu Claudiu Gaitin, nemulţumiţi fiind că a prelungit meciul până când… oaspeţii au egalat iar fluierul de sfârşit al jocului a survenit după marcarea golului. Organele de ordine şi-au făcut însă datoria, căci altfel cine știe care ar fi fost soarta arbitrilor. Comisia de Disciplină a analizat cele întâmplate și a omologat rezultatul de pe teren, a amendat clubul gazdă cu 200 lei şi a lansat un ultim avertisment celor de la Valcani.

La două jocuri, și anume Atletic Găvojdia – Autoliv Lugoj 3-2, din Seria a III-a, respectiv Ripensia Timişoara – Flacăra Parţa 4-4, din Seria a II-a, a fost cazul unor substituiri de jucători, iar în urma contestaţiilor efectuate la sfârşitul meciului de cei doi delegaţi ai echipelor, Alexandru Nagy şi Adrian Ungureanu, ambele rezultate au fost ”întoarse” de Comisia de Disciplină la 0-3, pentru oaspeţi, cu 6 puncte de penalizare şi o amendă de 150 de lei. Jucătorii care au fost substituiţi, Daniel Miculeac şi Andrei Nechifor, au scăpat fără nici o sancţiune.

Pentru injurii la adresa arbitrului la meciul Utvin – Banloc, jucătorul gazdelor, Florin Văcărescu, care a şi fost eliminat în minutul 80, a fost suspendat pentru două etape, cu 150 de lei amendă, iar cu aceeaşi pedeapsă s-a ales jucătorul Sorin Păstrăveanu (Săcălaz), pentru lovirea unui adversar în timpul jocului, fiind chiar eliminat de pe teren.

După cum se cunoaşte, doi lideri din ”Promoţie”, AS Banatul Nerău, în Seria I, şi AS FC Jebel (Seria a III-a), nu s-au prezentat în etapa care a trecut la Iecea Mare respectiv AS Denta, iar Comisia de Disciplină a omologat rezultatele cu 3-0 pentru gazde şi o penalitate de 150 lei pentru ambele formaţii absente la start.

Au mai fost suspendaţi 5 jucători cu câte o etapă, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: