Comisia de Disciplină AJF Timiș: omologări, amenzi, suspendări

Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Timiş a fost nevoită să-și intre în rol iar astăzi a decis în câteva cazuri…

Meciul Atletic Găvojdia – Voinţa Iosifalău, încheiat pe teren cu scorul de 3-1, a fost omologat cu 0-3 la ”masa verde”, delegatul echipei oaspete contestând substituirea jucătorului cu numărul 7 de pe raportul de arbitraj, Mădălin Ignatiuc, cu Darius Lepădat.

După respectiva partidă de campionat, acesta nu a putut să se prezinte pentru confruntare, întrucât s-a accidentat şi a fost transportat la spital, Comisia de Disciplină amânând cazul de săptămâna trecută pentru ședința de astăzi, astfel încât jucătorul cu pricina să se prezinte în fața factorilor decizionali, lucru care nu s-a întâmplat. Astfel, echipa în culpă a pierdut la ”masa verde”, chiar dacă a câştigat pe teren, iar clubul a fost amendat cu 300 de lei şi depunctat cu o penalizare de 6 puncte în clasament.

Într-un alt caz, legat de meciul Bazoş – Iosifalău, cei doi antrenori, Sorin Tomoş şi Ovidiu Rad, au fost suspendaţi câte două etape şi amendați financiar cu câte 150 de lei, pentru că s-au ”îndulcit” verbal în cursul respectivei întâlniri, fiind eliminaţi în minutul 75. Iar Flavius Buţă, şoferul de pe ambulanță, pentru faptul că a intrat pe terenul de joc a fost suspendat pentru două etape şi amendat cu 150 de lei.

Au fost totodată suspendaţi mai mulți jucători pentru că au văzut cartonaşul roşu în baza abaterilor comise în timpul jocului: Adrian Ciolici (Micro 1 Lugoj – suspendat trei etape şi amendat cu 150 de lei); Valentin Mitrache şi Victor Haldea – ambii tot de la Micro 1 Lugoj, pentru câte două etape şi 150 de lei; Dan Lupea (Grabaţ), Ionuţ Boc (Topolovăţu Mare) și Laurenţiu Olariu (Buziaş), toţi trei câte două etape şi 100 de lei amendă, în vreme ce Dănuţ Marius Colţiş (Iecea Mare – ”Promoţie”) a fost suspendat 4 etape şi amendat cu 200 de lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: