Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş stabilește primele repere ale ediției 2018/9 în ligile inferioare

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş s-a reunit săptămâna aceasta şi  cu unanimitate de voturi a validat toate rezultatele şi clasamentele din campionatele organizate în ediția anterioară, 2017-2018, aprobând totodată cu unanimitate de voturi datele pentru startul întrecerii sezonului 2018/9, data limită de înscriere în competiție, dar și şedinţele de lucru cu cluburile din cele trei eşaloane respectiv de copii şi juniori.

Astfel, startul campionatului Diviziei D Timiș în ediția 2018-2019 a fost programat pe 11-12 august, termenul limită pentru înscrierea în concurs fiind 1 august, iar şedinţa cu delegaţii grupărilor anunțată pentru 2 august de la ora 11 la sediul AJF Timiș, în sala de conferinţă.

La nivelul ligii a V-a, Campionatul Judeţean Timiș cu cele trei serii ale sale va demara o săptămână mai apoi, pe 18-19 august 2018, 7 august la ora 17:00 fiind termenul limită pentru înscrierea în întrecere, pe 8 august de la ora 10 fiind invitaţi delegaţii grupărilor din Seria I, de la ora 11 din Seria a II-a iar de la ora 12 din Seria a III-a, tot la sediul AJF Timiș, în sala de conferinţă.

Liga a VI-a și cea mai ”mică” din fotbalul timișean, de ”Promoţie”, va demara pe 25-26 august, termenul pentru înscriere în campionat fiind 21 august la ora 17, iar delegaţii echipelor invitați pe 22 august la ora 11:00 în cazul cluburilor din Seria I, respectiv 12 pentru cele din Seria a II-a.

Campionatul Municipal Timișoara și Campionatul Municipal Lugoj sunt anunțate a reintra în scena viitoarei ediții în septembrie, primul în intervalul 3-7 septembrie 2018, pe 20 august fiind data limită de înscriere în campionat iar delegaţii cluburilor fiind invitați pe 21 august de la ora 14 la sediul AJFT. Începerea campionatului celor din ”zona Lugoj” e anunțat a fi pe 1-2 septembrie, termenul de înscriere fiind 29 august la ora 17, iar şedinţa cu delegaţii pe data de 30 august la ora 17.

Campionatul Județean pentru copii și juniori va începe în luna august, zilele şi orele reper ale pregătirii întrecerilor urmând a fi stabilite de Comisia de Copii şi Juniori. Cât despre prima etapă a fazei județene a Cupei Romaniei în perspectiva ediției 2019-2020 la nivel național va fi programată în luna septembrie şi va fi stabilită ca dată de către Comisia de Competiţii.

Cât despre perioada de transfer, se derulează din 13 iunie, până pe data de 4 septembrie la ora 12.

În fine, ca ultim punct pe ordinea de zi, în unanimitate de voturi s-a aprobat ca ziua şi ora  de desfăşurare a jocurilor din ultima etapă a campionatelor care implică echipele la promovare si retrogradare să fie programate în cazul ligii a IV-a pentru sâmbată de la ora 11, iar în liga a V-a şi liga a VI-a duminica de la ora 18.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 21

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: