Conduci la pauză, câștigi. Jocurile de duminică, rezultate și marcatori

Victorii împărțite egal între gazde și oaspeți în ultimele patru jocuri ale etapei a V-a în Divizia D Timiș, meciuri disputate duminică, însă în ansamblu amfitrionii au câștigat mai bine de jumătate din partidele rundei din acest weekend, la capătul unei săptămâni cu întâlniri zilnice începând de marți. Cinci au fost succesele formațiilor organizatoare iar câte două remizele respectiv triumfurile oaspeților, la capitolul goluri gazdele fiind însă doar la limită în avantaj, 16-15.

Rezultatele complete ale rundei, clasamentul actualizat și programul etapei viitoare, a VI-a, pe coloana datelor tehnice. Mai jos, câteva detalii de la partidele de astăzi, în care avantajul limită deținut la pauză a fost într-un caz conservat, dar și dublat în două partide, ba chiar amplificat de la 0-1 la 0-4…

CSM Lugoj II – AS Peciu Nou 0-4 (0-1)

Cele patru goluri pentru trupa lui Sorin Gheju au fost marcate de Sergiu Iorgovan în minutul 1, Cosmin Gorbe (min. 61) și Denis Bud (min. 80 şi 85). Astfel, după cinci etape, golgeterul echipei învingătoare este Denis Bud, cu 5 reușite. Lugojenii rămân în schimb și în continuare singurul colectiv fără vreun punct după primele cinci etape, ocupând ultimul loc în clasament.

CSC Dudeştii Noi – ACS Voinţa Maşloc 2-1 (1-0)

Au marcat: Ciprian Palade (min. 25) şi Mihai Hurdea (min. 45), respectiv Alexandru Frenţ (min. 40). O surprinzătoare victorie a nou-promovatei în faţa Voinţei, care a avut şansa de a trece în fruntea clasamentului în cazul unei victorii, numărul formațiilor imbatabile scăzând însă astfel la patru.

ACS Carani – Progresul Ciacova 2-0 (1-0)

ACS Carani – Progresul 2-0 / foto: Cosmin Poenar

Cu aceste două goluri reuşite în poarta Progresului, echipa din Carani a trecut în fruntea clasamentului după cinci runde disputate, cu 12 puncte din 15 posibile. Puncheri ai gazdelor au fost Stelian Argatu (min. 44) şi Raul Costescu (min. 86).

Flacăra Parţa – Unirea Tomnatic 2-4 (1-2)

Au marcat: Daniel Nicolaescu (min. 45) şi Adrian Milovan (min. 47), respectiv Florin Sandu (min. 15), Valentin Grigore (min. 43 şi 88) și Ionuţ Nemiţeanu (min. 78).

Gazdele nou-promovate au avut puterea să egaleze, dar atât, în schimb oaspeţii încă neînvinși, fiind mai pragmatici, şi-au luat partea leului şi cele trei puncte.

După remiza acasă de marți cu cei de la Pobeda, în urma căreia s-au petrecut grave incidente, cei de la Unirea au strâns rândurile, s-au mobilizat exemplar şi au reuşit o victorie la două goluri diferenţă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: