Condusă de două ori la Giarmata, Millenium dărâmă totuși Cetatea Devei: gheață spartă la al 5-lea hop. Anagor, pe final

Fără gol marcat în precedentele două runde jucate acasă, 0-0 cu ACSO Filiași și 0-1 cu liderul ACS Șirineasa, respectiv cu numai două puncte adjudecate pe teren propriu din 9 posibile, CNS Cetate Deva spera totuși să-și păstreze măcar procentajul maxim în deplasare, unde câștiga acum 3 săptămâni cu 2-3 la Internațional Bălești, însă CS Millenium i-a încurcat calculele în întâlnirea de la Giarmata, de astăzi de la ora 17, din cadrul etapei a V-a în Seria a IV-a din Liga 3, timișenii revenind de două ori după ce au fost conduși și stopând astfel o serie de 3 eșecuri.

Anagor: gol pe final

Cu un punct în cont din etapa întâi, când remiza acasă 2-2 cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei, CS Millenium Giarmata a ripostat la golurile lui Romică David pentru cei de la CNS Cetate Deva prin a egala de fiecare dată grație lui Ghighilicea, înaintea pauzei respectiv după aproape o oră de joc, Anagor semnând apoi reușita printr-un gol al timișenilor și pe finalul reprizei a II-a: 3-2 (1-1).

Puţinii spectatori prezenţi la meci au plecat bucuroşi de pe arena ”Nicu Moraru” dat fiind că echipa lor favorită, CS Millenium, a reuşit astăzi prima victorie în actualul campionat, la a cincea încercare, după ce a fost condusă de două ori pe tabela de marcaj dar a avut puterea de a întoarce soarta partidei.

Pași în față comparativ cu ediția precedentă de campionat, în care CS Millenium spărgea gheața abia în runda a opta, 0-2 în deplasare, iar acasă în etapa a noua, 2-1.

Oaspeţii au deschis rapid scorul, în minutul 6, prin Romică David, şi se părea că vor lua o opţiune serioasă pentru a pleca victorioşi de la Giarmata, unde se impuneau pe 5 mai cu 0-2, la penultima lor ieșire din campania trecută. Însă gazdele au egalat astăzi până la pauză, din lovitură de la 11 metri, transformată de Claudiu Ghighilicea în minutul 44, după ce tot el a fost faultat în careu de Doboş, care a văzut şi cartonaşul galben: 1-1 la pauză.

Precum la debutul reprizei I, și în mitanul secund tot vizitatorii au preluat conducerea, în minutul 55, prin acelaşi David: 1-2. Gazdele au ripostat însă prompt prin același Ghighilicea, 2-2 în minutul 58, iar apoi au luat cu asalt poarta devenilor, același Ghighilicea dar și Anagor, Codrea şi Domşa ratând preluarea avantajului pe tabela de marcaj.

Însă, cu trei minute înainte de final, Anagor a prins un şut de la 18 metri, din lateral stânga, mingea șuierând spre vinclul porţii, reușită prin care a semnat prima victorie pentru echipa sa.

*

Daniel Moraru (conducător CS Millenium): ”A fost un meci interzis cardiacilor! Sunt foarte bucuros că am reuşit o revenire spectaculoasă, după ce am fost conduşi de două ori. Felicit întreaga echipă, care a dat dovadă de caracter şi putere de luptă, în faţa unei formații greu de învins. Pe această cale doresc să felicit întreaga echipă şi le doresc cât mai multe victorii!”

CS Millenium: Robert Miklos – Sinişa Sporin, Mircea Stupu, Darius Buzdugan, Alexandru Cherecheş, Radu Domşa, Dorin Codrea, Sebastian Stoica (min. 46, Adrian Bungău), Alin Pricop (min. 70, Andrei Rus), Claudiu Ghighilicea (min. 88, Laurenţiu Copoeru), Ifeanyi Anagor (min. 90, Aurelian Grunţă).

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: Andrei Brăniştianu, Alexandru Ciontu şi Daniel Moraru.

CNS Cetate Deva: Florin Raţ – Mario Boldea, Laurenţiu Moţ, Mihăiţă Coteţ, Marius Lupu, Robert Cristian, Roland Kelemen, Bogdan Mintaş, Romică David, Andrei Şoit, Alexandru Doboş.

Antrenor: Gheorghe Cornea.

Pe bancă: Corneliu Apostol, Flavius Staicu, Bogdan Bărculeţ, Vlad Costea, Andrei Firan.

Arbitri: Cristian Vieru – Emeric Tocai (ambii Sibiu) şi Sergiu Duma (Zalău). Observatori: Mihai Jivan şi Vasile Rad (ambii din Arad).

Pe timișeni îi așteaptă sâmbăta viitoare o deplasare pe ”Jiul” din Petroșani la liderul ACS Șirineasa, CNS Cetate Deva urmând a juca tot în județul Hunedoara, acasă cu nou-promovații din Lipova. Rezultatele zilei și programul etapelor a 5-a și a 6-a, pe coloana clasamentelor și datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: