Constanță. Aradul învinge Timișul în finalele Zonei 7 juvenile, la U11 și U15. CFR joacă la Craiova finala Zonei 6 la juniori C cu gazda Dynamik

După ce CS Atletico Arad a trecut la finele lunii trecute la Sânicolau Mic de ACS Juventus Timișoara în ultimul act al Zonei 7 la categoria juniorilor E, sub 11 ani, calificându-se astfel în unul din cele două patrulatere semifinale ale sezonului, în care va juca pe 9 și 10 iunie la Cluj pe rând cu LPS Suceava, Cautis Steaua Sudului și gazda Academia Luceafărul, astăzi dimineață a venit și rândul juniorilor C de la AFC UTA să triumfe pe același teren tot în calitate de gazde în decisivul pentru intrarea în turneele semifinale pe țară la grupa de vârstă sub 15 ani, 3-1 cu ASU Politehnica Timișoara.

În weekend-uri succesive, arădenele CS Atletico și AFC UTA și-au valorificat avantajul terenului propriu în finalele Zonei 7 din Campionatul Național FRF la nivel juvenil rezervat categoriei de vârstă sub 11 ani respectiv U15, intrând în faza semifinală națională în detrimentul vizitatorilor timișoreni de la Juventus și ASU Politehnica.

A fost un sfârșit de săptămână plin la vârful celor mai mari două categorii de vârstă juvenile, FC Viitorul câștigând ambele finale disputate, atât în Liga Elitelor U17, 7-6 la lovituri de departajare în ultimul act al campionatului cu CS U Craiova, după ce AFC UTA tranșa cu 1-0 finala mică în fața vasluienilor de la Sporting Juniorul, cât și în Liga Elitelor U19, 4-0 cu Dinamo București, CFR Cluj luând ”bronzul” în duelul cu concitadina ”Ardealul”.

S-a jucat însă totodată și la nivelul zonalelor din cele opt regiuni geografice la categoria de vârstă imediat inferioară, cea a juniorilor C, ACS Juniorul Suceava, FC Viitorul Constanța, FCSB, ACS FC Dănuț Coman, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, AFC UTA și CFR Cluj, într-un 2-0 în finala de astăzi a Zonei 8 cu ACS Viitorul Arad, asigurându-și biletele pentru turneele semifinale la juniori U15.

La Sânnicolau Mic, ASU Politehnica s-a impus vineri cu 4-0 în fața celor de la Unirea 1924 Alba Iulia și a pierdut sâmbătă cu 1-2 cu CSM Școlar Reșița dar a câștigat totuși grupa triunghiular și s-a calificat în finala Zonei 7 de astăzi de la ora 10, în care roșu-albii lui UTA au triumfat cu 3-1, calificându-se între primele opt formații pe țară.

Un ultim verdict este așteptat luni de la ora 11 în ultimul act al Zonei 6 la juniori C de pe terenul Centrului de Agrement și Sport din Craiova, gazda Dynamik primind replica lui CFR 1933 Timișoara, care a intrat în finala întrecerii regionale prin a dispune în acest weekend cu 7-0 de AS Hidro Râmnicu Vâlcea și cu 2-1 de ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Dynamik a dispus pe de altă parte cu 3-0 de Pandurii și cu 5-0 de CSȘ Slatina.

De notat și că săptămâna viitoare vine și rândul juniorilor D să intre în focurile zonalelor la juniori U13, AS Electrica Timișoara în întrecerea de la Reșița iar LPS Banatul în organizarea CS U Craiova. Electrica și ”Banatul” au încheiat primele în această ordine cele 28 de runde ale Seriei I la juniori D, urmate pe podium de ACS Juventus, cei de la ”Gara Mică” în frunte cu bilanțul 26 0 2 247-6 iar ”liceenii” cu 25 2 1 195-9.

La juniori C, doar 3 puncte pierdute din 90 posibile de campioana Seriei I în Campionatul Județean Timiș, ASU Politehnica, deținătoare a golaverajului 203-16, urmată de CFR cu bilanțul 28 0 2 154-22 84 puncte.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: