Copii și juniori: clasamentele Campionatului Județean Timiș la 5 grupe de vîrstă… Juniori C, 1999, juniori D, Hagi Danone – 2001 și juniori E

Clasamentele competițiilor de copii și juniori din Campionatul Județean de fotbal Timiș, la cele 5 categorii de vîrstă: juniori C, 1999, juniori D, Hagi Danone – 2001 și juniori E.

ACS Poli Timișoara s-a impus la juniori C cu victorii pe linie, 22 la număr, din echipa antrenorului Sorin Vlaicu cîțiva jucători fiind promovați în acest retur la juniorii B, republicani. Pe podium s-au mai clasat, cu cîte 4 eșecuri, ACS Poli Ii și CSȘ Lugoj.

Nici LPS Banatul, antrenată de Sorin Badea, n-a risipit vreun punct la juniori D, fiind urmată pe podium de FC Electrica, învinsă doar de două ori, și ACS Poli 1, cu 4 înfrîngeri în 22 de etape.

La juniorii grupei de vîrstă 1999 a dominat LPS Banatul, antrenată de Florin Filip, care n-a pierdut nici un joc, remizînd o singură dată. ”În față”, CFR Timișoara, pe 2, cu trei înfrîngeri, respectiv cei de la Electrica, pe 3, cu 5 eșecuri.

Juniorii generației de Hagi Danone, grupa de vîrstă 2001, au avut-o pe primul loc pe Electrica Timișoara – antrenor Marius Nichitean, și aceasta cu victorii pe linie, 18 din 18, urmată fiind pe podium de Porto Bega și LPS Banatul II, fiecare cu cîte 5 înfrîngeri. Aici au concurat 10 formații, spre deosebire de cele cîte 12 la restul categoriilor.

În fine, la categoria juniorilor E, grupa de vîrstă 2002, locul 1 i-a revenit lui LPS Banatul – antrenor Cristian Petcu, cu 21 de victorii și o remiză, urmată de ACS Poli, Auto Timișoara și LPS Banatul II, fiecare cu cîte 5 eșecuri.

Dar iată ierarhiile complete, remise de AJF Timiș (clic pentru mărirea documentului):

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Copii și juniori: clasamentele Campionatului Județean Timiș la 5 grupe de vîrstă… Juniori C, 1999, juniori D, Hagi Danone – 2001 și juniori E

  1. MOROŞAN spune:

    Mersi dle Canea

  2. MOROŞAN spune:

    DIE, CANEA,ANUL ACESTA AVEŢI CLASAMENTELE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: