Corner, cap. Amical: Ripensia Timişoara – Centrul Naţional de Pregătire 2-1 (0-0, 1-0, 1-1)

Fără a fi marcat în ultimele două meciuri pierdute acasă, Ripensia abordează însă din cea mai liniștitoare situație din ultimele etape meciul de sâmbătă de la ora 15 de pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, cu CS Aerostar Bacău, timișorenii deținând 7 puncte avans față de ocupanta primului loc de retrogradare, avantaj îmbunătățit grație victoriei din Vinerea Mare pe Cluj Arena. În pregătirea partidei, penultima a zilei cu 8 întâlniri, roș-galbenii au disputat și astăzi o întâlnire de verificare cu adversarul tradițional din amicale, Centrul Naţional de Pregătire Timișoara.

Ripensia a început ultima lună plină a sezonului competițional în Liga 2, final de retur cu reperele CS Aerostar Bacău, pe ”Dan Păltinișanu”, deplasare la Pitești, acasă cu Petrolul, ieșire la Mioveni, acasă cu ASC Daco-Getica și deplasare la Constanța, prin a câștiga astăzi la limită un meci de pregătire. 

Sâmbătă, zi în care, tot în etapa a XXXIII-a se joacă de la ora 13:30 și UTA – ASU Politehnica, Ripensia, a noua clasată, la două puncte în urma arădenilor, va primi ocupanta poziției a 17-a, din Moldova, plasată la 3 puncte în urma unei alte nou-promovate, ACS Energeticianul, dar și la 4 puncte în urma ocupantei ultimului loc salvator, ASC Daco-Getica, a 15-a înaintea ultimelor 6 runde.

Aerostar, care are un program complicat pe finalul sezonului, în deplasare și la UTA respectiv CS Sportul Snagov, iar acasă cu ACS Poli, Academica Clinceni și CS Balotești, va reveni în capitala Banatului, unde a strâns 6 puncte prin victorii cu 1-2 pe ”Electrica” și la ”Știința”. 

Ripensia, pierzătoare în tur cu 2-0 (1-0) în orașul lui George Bacovia, s-a antrenat astăzi și sub forma unei partide amicale, jucată de la ora 10 pe terenul din Ciarda Roşie, împărțită în 3 reprize, două a câte 30 de minute iar una de 40 de minute.

Antrenorii vizitatorilor, Petcu şi Vucea, au contat numai pe tinerii din oraş, ceilalţi fiind învoiţi să plece la casele lor cu ocazia Paștelui, iar ”CNP” a cedat la limită din două faze fixe, lovituri de la colţ finalizate cu capul de experimentații Străuţ (min. 40) şi Gueye (min. 80), replică promptă la golul junilor, marcat de Mădălin Sturzu în minutul 78.

Ripensia: Păduraru (min. 60, Dobre) – Adrian Popa, Hecsko, Toma, Burdeţ, Anghelina, Stoi, Zaluschi, Popovici, Dumiter, Drăghici.

Au mai jucat: Gueye, Tînc, Țieranu, Apro, Dobie, Chera, Stoica și Boştină.

Antrenori: Alexandru Pelici, Iulian Muntean şi Călin Mada.

CNP Timișoara: Casian – Andreca, Coroiu, Raul Popa, Benea, Nicolic, Derbac, Mitrov, Vasluian, Giurgiu, Piţigoi.

Antrenori: Cristian Petcu şi Ionuţ Vucea.

Au mai jucat: Pădure, Sturz și Railic.

Au arbitrat: Cristian Biriş – Petre Gaşpar şi Claudiu Boici.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: