Cosmin Contra face scandal la Giurgiu

Conform unui site de stiri sportive, Cosmin Contra a făcut scandal la Giurgiu în timpul partidei pe care echipa antrenată de el a susţinut-o împotriva Astrei în etapa a 15-a a Ligii I.

Timişoreanul Cosmin Contra, antrenorul din acest moment al celor de la Petrolul Ploieşti, a făcut scandal sâmbătă seara de la ora 19:00 cand echipa sa a jucat împotriva rivalei Astra. Acesta a fost nemulţumit de o decizie luată în minutul 77 de arbitrul partidei, Ovidiu Haţegan, care a anulat uşor un gol al Petrolului pentru un presupus fault în atac. Mai precis la acea fază, atacantul Petrolului, Jeremy Bokila a reuşit să înscrie, însă arbitrul a considerat că acesta l-a faultat pe fundaşul Astrei, Valerică Găman. În acel moment scorul era 1-0 pentru Astra, iar Petrolul ar fi restabilit egalitatea pe tabelă. În urma acestei faze, Cosmin Contra a intrat pe teren şi a protestat vehement, iar arbitrul l-a trimis rapid în tribune. Cosmin Contra a fost convins cu greu să părăsească terenul, iar la finalul partidei a declarat: “M-am enervat pentru că nu e posibil să ni se anuleze un gol valabil pentru un fault pe care doar arbitrul l-a văzut. Nu se poate ca un arbitru de Liga Campionilor să fluiere aşa ceva. Mai avem şi noi ieşiri. Suntem oameni şi eu cred că va fi ultima dată când am fost dat afară. Nu îmi place asta, dar s-a întâmplat totul la poarta unde eram şi eu şi am văzut clar. Nu s-a întâmplat nimic acolo”.

Scorul final al partidei dintre Astra şi Petrolul a fost 1-1, oaspeţii egalând în minutul 83 prin Gicu Grozav. În urma acestor rezultate, Astra Giurgiu a rămas pe locul doi cu 28 de puncte, în timp ce Petrolul Ploieşti se află pe locul cinci cu 24 de puncte. Săptămâna viitoare, Astra Girugiu va juca în deplasare la CFR Cluj, iar Petrolul Ploieşti va primi vizita celor de la U Cluj.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: