Cosmin Petruescu, 0-2 Ripensia: ”Trebuie să învățăm ceva din acest meci”

Ripensia s-a văzut condusă și pentru a patra oară din 4 apariții oficiale în 2021, însă n-a mai avut și astăzi capacitatea de a reveni și egala precum în precedentele întâlniri, încheind fără a înscrie în fața echipei cu poate cea mai bună prestație sportivă dintre vizitatoarele ”Electricii”, urmașa lui ACS Șirineasa și ACS Energeticianul, care, în ciuda absenței antrenorului Stoican și a 4 jucători, prinși în capcana vânătorilor de ”pozitivi” ai tiraniei ”virusate” din arsenalul ocultei satanice mondiale, s-a impus cu 0-2 în etapa a XIX-a din Liga 2. La final, după primul eșec din noul an, antrenorul principal al timișorenilor, Cosmin Petruescu, a tras concluziile de rigoare…

”Din păcate, am făcut din nou niște greșeli personale foarte mari, în fața unui adversar despre care știam că are un foarte bun joc de posesie, ceea ce s-a văzut și în meciul de astăzi. Am încercat să echilibrăm jocul, să-l contracarăm, iar în prima repriză am avut și noi 3 foarte bune ocazii de a marca, prin Neagu, Sokovic și Tudor Călin, dar pe un atac, o imprudență, atac decisiv în careu în condițiile în care adversarul era cu spatele la poartă, s-a dictat lovitură de la 11 metri, corect în opinia mea, prin care am dat posibilitatea Viitorului să deschidă scorul. La pauză am riscat, am schimbat modulul tactic, am optat pentru unul mai ofensiv, dar am pierdut un om din centrul terenului și s-a văzut din punct de vedere al posesiei, însă și în repriza a doua am avut 2-3 bune ocazii de a marca, am jucat pe contre. Dar rezultatul nu ne avantaja 0-1, 0-2, sau 1-1 era altceva. N-am avut nici șansă dar trebuie să recunoaștem că am fost învinși de o echipă foarte bună, care a demonstrat că-și merită cu prisosință locul în clasament. Mergem însă înainte, trebuie să învățăm ceva din acest joc, atât în plan tactic cât și fizic, căci cred eu că nu ne-am mai ridicat la nivelul din alte partide, nu am mai avut prospețimea și nu am fost inspirați în luarea deciziilor bune când eram în posesia mingii, așa încât am alergat foarte mult în încercarea de a recupera balonul…”

Ripensia a pierdut cu 0-2 acasă și va mai juca la finele turului la Slatina iar apoi pe teren propriu cu maramureșenii din comuna Recea.

Rezultatele etapei a XIX-a în Liga 2 și programul rundelor 19-20, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × sapte =

 


Alte articole legate de acest subiect: