Cosmin Stan, debut cu dreptul acasă: 2-0 Mama Mia. ”Azi ne-a ieșit, am avut și noroc!”

De la un eșec cu 2-0 sâmbăta trecută la debutul pe banca roș-albilor de la Mama Mia, la Cugir, la un succes cu 2-0 în primul meci acasă ca antrenor principal al celor din Becicherecu Mic, astfel ar putea fi creionate pe scurt primele 12 zile ale lui Cosmin Stan la cârma dublei vicecampioane la zi în C4.

Cosmin Stan, de la 0-2 (0-0) la 2-0 (0-0) în primele jocuri la cârma lui Mama Mia

Cosmin Stan, de la 0-2 (0-0) la 2-0 (0-0) în primele jocuri la cârma lui Mama Mia

 

Ca și la Cugir, golurile s-au marcat după pauză, Stan admițând că astăzi echipa sa se poate considera foarte mulțumită cu rezultatul obținut, 2-0 (0-0) cu CSM Lugoj: ”La Cugir am pierdut punctele prostește dar azi am avut și noroc, după ce prima repriză a fost dominată clar de CSM Lugoj. În partea a doua am reușit să echilibrăm un pic jocul la mijlocul terenului, i-am surprins cu câteva contraatacuri cu plecări foarte bune din linia a II-a, și astfel a căzut și primul gol, un autogol pe care noi i-am forțat să și-l dea, pe o centrarea tare în fața porții, așa cum am exersat la antrenamente în săptămâna aceasta. Una peste alta, un meci cam încâlcit, cu o dominare a Lugojului în repriza I, dar astăzi ne-a ieșit, am avut și puțin noroc. Sunt fericit și bucuros pentru cele 3 puncte!”

Stan a mai explicat după victoria conturată printr-un autogol înscris în minutul 51 și reușita lui Dan Perju-Silaghi că ”am probleme cu care m-am confruntat și la Ripensia, nu avem fundași centrali de meserie. Ardelean, care a reușit un joc foarte bun la Cugir, are o ruptură musculară și ne va lipsi două-trei săptămâni, iar Jichici, care a intrat în locul său, s-a accidentat și el, însă Telescu și Mărginean au avut astăzi o evoluție foarte bună! Noi am încercat astăzi un sistem 4-3-3, nu ne-a ieșit tocmai cum ne doream, dar am câștigat!”

În privința absenței lui Oancia, care urma să evolueze ca titular dar nu s-a prezentat la meci, după ce se pregătise bine peste săptămână, Cosmin Stan a explicat: ”Este o problemă ceva mai delicată, căci el și-ar dori să se reîntoarcă la Sânnicolau Mare. I-am spus că face o mare greșeală, deoarece la vârsta lui este o foarte bună oportunitate de a evolua în acest eșalon, și a jucat ca titular și n-a făcut-o deloc rău, dar nu ne putem opune, este alegerea lui. Îmi pare rău, căci e un tânăr talentat, pe care am vrut de fapt să-l iau și la Ripensia”.

Pentru Mama Mia urmează deplasarea la Ișalnița, pentru jocul cu ACSO Filiași, care astăzi a cedat în derby-ul doljean cu CS U Craiova SA 2, cu 1-0. În alte meciuri ale zilei, Național Sebiș – Minerul Motru 2-0 și CS Măgura Cisnădie – Metalurgistul Cugir 0-0.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: