Cosmin Stan (Mama Mia), 1-1 cu CSM Lugoj: ”Dacă gazonul era bun, ar fi fost un excelent meci”

CS Nuova Mama Mia a prelungit la trei seria jocurilor de campionat fără înfrângere, urmând unei pase proaste cu 3 înfrângeri în Liga 3, așa încât, pe bună dreptate, Cosmin Stan a preferat să vadă jumătatea plină a paharului după remiza acasă pe CFR, 1-1 (1-0) cu CSM Lugoj, la 3 zile după încleștarea eliminatorie cu însăși campioana la zi a României.

Cosmin Stan: din nou în 16-imile Cupei României, ca și în 2015

Cosmin Stan: 5 2 1 2 8-10 acasă cu Mama Mia în C4 2016/7

Antrenorul principal al roș-albilor de la Mama Mia a remarcat după remiza în care Dumiter deschidea scorul cu capul în urma unui corner în minutul 35 iar lugojenii egalau în partea a doua, când, în ultimul sfert de oră, ratau un penalty, apărat de Culda, că ”îl mâniam pe Dumnezeu dacă nu ne mulțumeam cu acest punct din jocul de azi, căci să ținem totuși cont că venim după un meci cu o încărcătură fizică și psihică foarte mare, mai mult decât putem noi la ora actuală. Să nu uităm și că adversarul a avut un penalty în ultimele minute, iar dacă marca, probabil ne era foarte greu să revenim. În partea a doua s-a resimțit oboseala noastră în joc. S-au întâlnit două echipe foarte disciplinate tactic astăzi, oferind un joc cu mai puține veleități tehnice din cauza terenului foarte denivelat, care cu indulgență este de liga a cincea, dar să nu uităm că și fetele au jucat de la ora 11, și terenul a fost foarte greu. Cred că dacă gazonul era bun, ar fi fost un meci excelent astăzi, între două echipe strict preocupate de construcția jocului, cu o organizare foarte bună, care pot să alerge”.

Stan a mai salutat abnegația elevilor săi: ”Băieții merită toate felicitările și aprecierile noastre, de aceea am și ales în primul rând să le mulțumesc imediat după joc, pe teren, pentru săptămâna aceasta excelentă pe care am avut-o, chiar dacă am fost eliminați din Cupa României iar astăzi doar am remizat, însă merită toate felicitările pentru modul cum s-au dăruit, pentru felul cum au jucat. De aceea m-am grăbit să-i felicit pe teren, să le spun că sunt mândru de ei!”

Următorul meci acasă pentru ”roșii” este cu CSM Școlar Reșița, în runda a XI-a, dar până atunci, etapa viitoare, Ripensia – Mama Mia, sâmbătă la două.

Cele 7 rezultate din jocurile directe inter-timișene de până acum sunt următoarele: CS Millenium Giarmata – CSM Lugoj 0-2, Ripensia – CSM Lugoj 2-2, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Millenium 3-0 pe CFR, Millenium – Ripensia 0-0, Mama Mia – ACS Poli II 2-5 pe CFR, Millenium – ACS Poli 4-4 și Mama Mia – CSM Lugoj 1-1 astăzi pe CFR.

Clasament timișean: 1. CSM Lugoj 3 1 2 0 5-3 5 puncte, 2. ACS Poli II 2 1 1 0 9-6 4p, 3. Mama Mia 3 1 1 1 6-6 4p, 4. Ripensia 2 0 2 0 2-2 2p, 5. Millenium 4 0 2 2 4-9 2p.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: