Crește vuietul alegerilor AJF Timiș din 24 februarie, se îngroașă și semnele de întrebare

Nici trei luni nu mai despart Asociația Județeană de Fotbal Timiș de alegerile programate la iarnă, în ultima decadă a lunii februarie, iar un punct de referință în procesul de pregătire al scrutinului s-a conturat săptămâna aceasta la sediul forului de profil, unde, convocat fiind, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş a bifat punctele de pe ordinea de zi, luând mai multe hotărâri enumerate în cadrul rubricii ”Informări și comunicate AJF” a portalului asociației, sub titlul ”Hotărârea numărul 8 a Comitetului Executiv al AJF Timiș din data de 22 noiembrie”.

Anunț care ar fi putut trece la fel de bine neobservat dacă n-ar conține dar și omite unele aspecte ce dau de gândit. Astfel, datele calendaristice pentru care s-a optat în vederea alegerii persoanelor care vor fi propuse pentru validare de către Adunarea Generală Ordinară a AJF Timiș în vederea alcătuirii Comitetului Executiv al AJF Timiș sunt programate cu cel puțin o săptămână înaintea celei a alegerilor, din 24 februarie, când de fapt Comitetul Executiv ar trebui format după validarea viitorului preşedinte ales, și nu invers.

La capitolul omisiuni, nu este specificată clar data de validare a dosarelor candidaţilor, dar nici cele legate de contestarea dosarelor, cele mai mari întrebări fiind însă iscate de convocarea reprezentanților cluburilor din eșaloanele timișene la date din miez de februarie cu mult înaintea reînceperii întrecerilor, chiar și cu 5 săptămâni în cazul grupărilor din liga a VI-a. Care ar fi mai exact scopul acestor convocări și ce premiere sau alte aspecte mai greu de înțeles se vor contura cu prilejul viitoarelor alegeri?

În fine, dacă tot s-a întrunit și a plasat în tăcere și parcă aproape pe furiș undeva printre pagini comunicatul hotărârilor reuniunii din această săptămână, să-i dăm citire, enumerând totodată și componența Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, și anume: Dănuţ Laţa – președinte; Romeo Malac – vicepreşedinte; Adrian Onica – vicepreşedinte; Marcel Băban – vicepreședinte; Nicolae Grigorescu – președinte C.J.A.; Adrian Ianoşev – membru, reprezentant Liga a IV-a; Flavius Sitaru – membru, reprezentant Liga a IV-a; Marius  Mureşan – membru, reprezentant Liga a IV-a; un domn – Membru, reprezentant Liga a V-a; Răzvan Leucă – membru, reprezentant Liga a V-a; Flavius Buţă – membru, reprezentant Liga a V-a; Horaţiu Stoia – membru, reprezentant Liga a VI-a; Daniel Bogdănescu – membru, reprezentant Liga a VI-a; Florian Mierea – secretar general – fără drept de vot; Adelina Ruja – trezorier, fără drept de vot. N-a răspuns prezent la apel Marcel Băban iar Flavius Buţă a ajuns aproape de finalul şedinţei.

Comunicatul…

”Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Timiș din data de 22.11.2017, ora 11:00, s-a întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 32 alin. (2) din Statutul Asociației Județene de Fotbal Timiș si a luat urmatoarele hotarari:

– In unanimitate de voturi s-a hotarat convocarea Adunarii Generale Ordinare de Alegeri a AJF Timis, conform articolului 26, al. 1,2,3 din statutul Asociatiei Judetene de Fotbal Timis pentru data de 24.02.2018, ora 11:00, care va avea loc la Hotelul Strelitia, bld Simion Barnutiu, nr. 44;

– S-a hotarat ca perioada de depunere a dosarelor candidatilor pentru functiile de presedinte si vicepresedinte AJF Timis sa fie 08.01.2018 – 01.02.2018, ora 14:00;

– S-a hotarat data pentru alegerea persoanelor care vor fi propuse pentru validare de către Adunarea Generala Ordinară a AJF Timis in vederea alcătuirii Comitetului Executiv al AJF Timis, astfel:

a. 14.02.2018, ora 11:00, la sediul AJF Timis – Liga a IV-a;
b. 15.02.2018, ora 10:00, la sediul AJF Timis – Liga a V-a, seria I;
c. 15.02.2018, ora 11:00, la sediul AJF Timis – Liga a V-a, seria a II-a;
d. 15.02.2018, ora 12:00, la sediul AJF Timis – Liga a V-a, seria a III-a;
e. 17.02.2018, ora 11:00, la sediul AJF Timis – Liga a VI-a;

– S-au hotarat urmatoarele date pentru inceperea returului campionatelor organizate de AJF Timis in sezonul 2017/2018:
a. 10-11 martie 2018 – Liga a IV-a;
b. 17-18 martie 2018 – Liga a V-a;
c. 24-25 martie 2018 – Liga a VI-a;
d. 25.02.2018 Faza a III-a si 03.03.2018 Faza a IV-a – Cupa Romaniei
e. Competitiile de copii si juniori se vor relua la o data hotarata de Comisia de copii si juniori;

– S-a aprobat perioada de transfer din 23.01.2018 pana cu 48 de ore inainte de inceperea returului pentru fiecare categorie;”

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: