Crețu (ACS Poli): ”Vrem să ne facem treaba, de aceea am venit aici, altfel nu mai veneam, stăteam acasă și cu asta basta”

Fundașul dreapta Valentin Crețu, unul dintre jucătorii cooptați în vară de prim-divizionara ACS Poli, a prefațat azi dimineață deplasarea de sâmbătă de la ora 20 la liderul Ligii 1, CFR Cluj, subliniind că speră și în continuare la rezolvarea aspectelor financiare legate de achitarea salariilor către jucători, fără a exclude însă în caz contrariu o altă abordare după încheierea sezonului de toamnă, programată odată cu căderea cortinei peste etapa a XXII-a, luni 18 decembrie de la ora 20, pe ”Dan Păltinișanu” cu Dinamo.

Până atunci însă, deplasarea de mâine la Cluj, înaintea căreia fundașul care pe 2 ianuarie va împlini 29 de ani a spus că ”starea este cea pe care o știm cu toții dar sperăm să scoatem ce putem din această deplasare, este un joc foarte greu, însă sperăm să dăm totul la ora jocului. Să scoatem maximum!”

Valentin Crețu a adunat 15 titularizări în primele 20 de etape

 

Crețu, titular integralist în primele 10 etape din tur, a admis că ”ne-am mulțumi și cu o remiză, dar trebuie să încercăm să obținem maximum, și asta în orice condiții. Trebuie să luptăm, să ne facem treaba cât mai bine, trebuie să ne vedem de joc și poate problemele se vor rezolva. Dar trebuie să ne facem treaba pe teren! Știm că va fi un meci foarte greu, dar suntem aceiași jucători care am câștigat în tur și am înscris 4 goluri celor de la CFR, care alcătuiesc o formație omogenă, experimentată, cu un antrenor foarte bun. Dar de ce nu!?!”

”Ce-i drept mai avem accidentați și suspendați, dar trebuie să mergem să jucăm fotbal, așa e normal…”, a mai spus Crețu, la rândul său indisponibil în câteva dăți în retur, în care a apărut în jocul pierdut acasă cu Concordia, după ce revenea la finele turului contra craiovenilor, în urma a două etape de absență.

Crețu a opinat că ”CFR pare a fi cea mai bună dar n-au un joc așa spectaculos, ci se bazează mult pe experiență, nu-și crează multe ocazii, însă primesc greu gol și știu să gestioneze lucrurile foarte bine în teren”.

Valentin Crețu a mai fost titularizat în retur în victoria acasă cu Astra, ultima a timișorenilor, în cursul căreia era înlocuit la pauză cu Ciucur, precum și în remizele 1-1 pe teren propriu cu cei din Botoșani și Mediaș, așadar la fiecare două etape, luni fiind însă înlocuit din minutul 64 de Curjuric. ”Atmosfera este O.K., n-au fost nici un fel de probleme să nu intrăm în cantonament, a fost o ședință între noi, jucătorii, ce se va întâmpla, așa e normal. Avem familii acasă și trebuie să vorbim cu toții, să vedem ce se întâmplă. Am venit aici să facem treabă, ni s-a spus ceva, că se vor rezolva problemele. Acum nu depinde de noi să se rezolve această situație, noi vrem să fie bine și vrem să ne facem treaba, de aceea am venit aici, altfel nu mai veneam, stăteam acasă și cu asta basta”, a mai spus fundașul lateral.

”Eu tot mai sper să se rezolve problemele, că nu simt lucrul acesta cu țeapa… Normal, ni s-au spus multe, promisiuni, și am văzut că vin mulți jucători care cât de cât și-au făcut treaba în sezoanele precedente și am zis – de ce nu!? – să vin și să pun umărul aici, la echipa asta, pentru că era un proiect interesant, și sperăm să fie în continuare”.

Întrebat ce ar face în urma partidei acasă cu Dinamo în cazul în care situația financiară nu se va îmbunătăți pe adresa jucătorilor, Crețu a zis că ”mă gândesc la multe lucruri, am multe în cap, și aștept meciul cu Dinamo și nu știu ce se va întâmpla. E normal să te gândești la viitorul tău, iar dacă nu aveam copii acasă și nu aveam familie, poate eram mai liniștit, dar așa, din acest punct de vedere, mă gândesc foarte bine după meciul cu Dinamo. Sper să fie bine aici și să continuăm aici dar nu știu ce se va întâmpla. Îmi doresc să continui, dar trebuie și să mă gândesc la mine și la familia mea. Nu știu în privința celorlalți dar fiecare știe ce trebuie să facă în viața lui. Sunt aici jucători maturi, cu experiență, care știu ce vor face în continuare!”

Programul rundei a XXI-a în Liga 1, care demarează astăzi de la ora 21 cu Juventus – Astra, pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu clasamentul la zi.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: