Cristi Bărbuț: ”Au mai multă experiență dar suntem siguri că putem obține cele 3 puncte”

ASA Târgu Mureș – ACS Poli se joacă sâmbătă de la ora 15,30, în Ajun de Paști, în cea de-a șasea rundă din play-out-ul Ligii 1, iar deplasarea timișorenilor a fost prefațată astăzi înaintea antrenamentului de dimineață și de Cristi Bărbuț, marcator vinerea trecută în deplasarea câștigătoare la Drobeta Turnu Severin.

”Am reușit o bună performanță la Târgu Mureș, o victorie importantă, dar ne așteaptă un meci foarte greu și mergem concentrați pentru a obține cele 3 puncte. Cred că va fi mai greu la ASA, ei au mai multă experiență, dar dacă noi vom fi 100% și ne vom face jocul, suntem siguri că putem obține cele 3 puncte. E important și aspectul schimbării antrenorului lor, căci atunci când e dat afară un antrenor se crează o atmosferă nu pozitivă, și cred că acest lucru ne va ajuta. Nici nu mă interesează personal cine le vine antrenor dar important e să mergem acolo și să câștigăm!”, a spus Bărbuț.

Despre problema gazonului pe stadionul din Târgu Mureș, ”am văzut că este un teren rău dar va trebui să ne adaptăm repede și să ne facem jocul. Încerc să-mi fac treaba și pe noroi, pe orice fel de teren, iar dacă voi reuși un meci bun și la Târgu Mureș, și să marchez, e bine, dar cea mai importantă e victoria echipei. Iar dacă va fi o victorie, vom ciocni ouăle pe drum, dacă nu, așteptăm până duminică…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: