Cristi Bărbuț: ”Dacă suntem uniți și ne facem jocul nostru, suntem capabili să învingem Botoșaniul!”

Intrat de la pauză în jocul de redebut al timișorenilor în Liga 1, la scorul de 0-0 cu Pandurii, luni 13 iulie, în locul lui Hernandez, și titular duminică la Cluj, în cel de-al doilea eșec cu 1-0 al nou-promovatei de pe Bega, Cristi Bărbuț s-a referit vineri la ora 12, în conferința de presă a lui ACS Poli, la jocul de luni de la ora 21, din etapa a III-a a campionatului, din nou acasă, cu FC Botoșani.

1

Cristian Bărbuţ a spus din capul locului că ”este un meci greu dar dacă suntem uniţi şi ne facem jocul nostru, suntem capabili să-i învingem pe cei de la Botoşani. Cele două jocuri pierdute nu ne caracterizează după evoluţiile avute pe teren. Am avut multe ocazii dar în fotbal acestea se răzbună, mai ales în cel de la Cluj. Aceste două înfrângeri trebuie să ne motiveze foarte mult pentru a lua cele trei puncte foarte necesare pentru noi!”

 

Bărbuț a adăugat că ”în prima ligă sunt echipe mai valoroase şi trebuie să facem faţă întrucât avem jucători cu mare experienţă şi în mod sigur aceştia ne vor ajuta foarte mult”.

FC Botoșani a pierdut la zero dubla manșă din turul II preliminar al UEFA Europa League, cu Legia Varșovia, 1-0 în Polonia joia trecută și 3-0 (2-0) aseară în România, la capătul unei campanii de 4 apariții în eurocupe în doar câteva săptămâni.

Bărbuț a mai spus că ”la primul meci disputat pe propriul teren au venit mulţi spectatori şi asta ne dorim şi la jocul cu Botoşani, să vină cât mai mulţi şi să ne încurajeze. Încă o dată, dacă suntem concentraţi, putem face multe puncte”.

ACS Poli a pus începând de miercuri în vânzare biletele de intrare pentru meciul Poli Timișoara – FC Botoșani, programat luni, 27 iulie, de la ora 21,00, în cadrul etapei III din Liga I. Prețurile tichetelor sunt: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și I, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. Biletele vor fi disponibile la biroul ticketing de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, după următorul program: – de miercuri până vineri, între orele 9 și 17; – Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 14 ; – luni, între orele 9 și 18 (vor fi deschise și casieriile de la zona tribunei oficiale, respectiv zona peluzei nord).

ACS Poli va juca în etapa a IV-a luni 3 august, de la ora 21, la București, cu Dinamo.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: