Cristian Bocșan (ACS Poli): ”Așteptările sunt mai mult în plan financiar. Mentalul jucătorilor e la pământ. Conducerea a făcut o anumită promisiune, în mod normal ar trebui să se țină de cuvânt”

Prim-divizionara ACS Poli a demarat astăzi înainte de prânz antrenamentul în pregătirea partidei de campionat acasă de luni de la ora 18, cu Gaz Metan Mediaș, după o ședință de circa jumătate de oră a staff-ului tehnic cu lotul de jucători, fotbaliști dintre care fundașul central Cristian Bocșan a explicat câteva aspecte în conferința de presă găzduită de timișoreni tot în această dimineață, de la ora zece, premergătoare ședinței efectivului din Liga 1.

Cristian Bocșan, care l-a înlocuit pe parcursul meciului de joi seară contra celor de la FCSB pe Gabriel Cânu, accidentat în minutul 30, a explicat din capul locului în această dimineață că ”așteptările sunt mai mult pe plan financiar, pentru că ni s-au promis anumite aspecte, lucruri care nu s-au rezolvat. Este așadar foarte greu și vă dați seama că vrem să intrăm luni pe teren să câștigăm, dar este foarte greu, deoarece mentalul jucătorilor este la pământ din punctul meu de vedere. Însă când intrăm, vom încerca să dăm totul să câștigăm ceea ce este un meci important pentru noi. Cei de la Gaz Metan vor veni aici după un punct sau puncte, însă noi, jucând acasă, trebuie să câștigăm!”

Despre refuzul efectivului de jucători de a intra de duminică seară în cantonamentul înaintea partidei din etapa a XX-a, cu medieșenii, Bocșan a explicat că ”vom vedea la acel moment dacă vom face cantonament sau nu. Normal, n-ar trebui să facem chestiile astea, dar ei (n.n.: conducerea clubului) ne împing să facem anumite chestii pe care noi nu vrem să le facem”.

Bocșan, care a fost titularizat în ultimele apariții acasă ale timișorenilor în Liga 1, în eșecurile cu CS U Craiova și Concordia, dar și în succesul cu 2-1 cu Astra respectiv în remiza cu cei din Botoșani, a fost și mai explicit la adresa conducerii clubului, spunând că ”ni s-a promis că până la sfârșitul lunii trecute vom primi niște bani, iar acum nu știm că de ce nu s-au virat banii din alte părți către club, pe noi nu ne interesează lucrul acesta, dar ei când fac o anumită promisiune, în mod normal ar trebui să se țină de cuvânt”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: