Cristian Lupuț (Luceafărul Oradea): ”Tot turul am suferit enorm la fazele fixe. E și lipsa de experiență, n-a fost meci jucat cu mai puțin de 5 sub vârstă”

CS Luceafărul Oradea, autoare a doar două puncte în cele 10 deplasări ale turului Ligii 2, n-a evitat astăzi în Ciarda Roșie cel de-al nouălea eșec pe teren advers din campionatul în curs, cedând cu 2-0 (1-0) la căderea cortinei peste sezonul de toamnă în fief-ul Ripensiei, care a depășit-o astfel în clasament. Cristian Lupuț, antrenor principal al tânărului colectiv bihorean, a spus că…

 

”A existat un moment psihologic, în repriza I, când am ratat prin Paraschiv, căci dacă înscriam primii, cred că alta putea fi soarta meciului, dar ăsta este fotbalul…”

Cristian Lupuț a mai adăugat la finele partidei de la ora 11: ”Însă a fost un joc frumos, de angajament, între două echipe zic eu bune, iar diferența s-a făcut din două faze fixe. Noi avem foarte mulți jucători tineri, lipsiți de experiență, și căutăm să luptăm în fiecare joc, etapă de etapă, cu speranța ca Moș Crăciun să ne aducă 4-5 jucători. Sper că situația se va pune pe drumul cel bun!”

Antrenorul vizitatorilor din Bihor a mai explicat că ”atât jucătorii mei cât și eu am filosofia să nu stau să mă apăr, încercăm să ne exprimăm, și îi felicit pentru modul cum au jucat, pentru atitudine, un joc bunicel, dar a existat o lipsă de concentrare la fazele fixe, ceea ce s-a întâmplat și pe parcursul turului, am suferit enorm la fazele fixe. Sper să crească, de ce nu, dar trebuie să fim realiști, că lângă ei ne trebuie 4-5 fotbaliști cu experiența lui Oros sau Vasile Pop, astăzi suspendat, ne trebuie așadar 4-5 experimentați, pentru ca tinerii să practice un joc bun”.

 

”Ca obiective, rămân salvarea de la retrogradare și promovarea cât mai multor tineri, și n-a fost meci să avem sub 5 tineri, n-am evoluat cu mai puțin de 5 sub vârstă, iar acesta este obiectivul nostru, să promovăm cât mai mulți tineri!”, a mai spus Cristian Lupuț.

Rezultatele și clasamentul actualizat în Liga 2, plus programul primei runde din 2019, pe coloana datelor tehnice. Revenim…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: