Cristian Petre (Astra): ”Spre final, Mama Mia ne-a supus la o oarecare presiune”

Astra Giurgiu a aliniat într-adevăr o garnitură înlocuitoare în deplasarea la Timișoara din 16-imile Cupei României, fază a întrecerii de care a trecut printr-un 1-0 semnat după mijlocul primei reprize în dauna timișenei CS Nuova Mama Mia, depășită de campioana en-titre cu antrenorul Cristian Petre pe bancă.

2

”A fost un meci tipic de Cupa României în care adversarii din eșalonul inferior au jucat cu mult avant însă per total am câștigat meritat și cel mai important este că am reușit să ne atingem obiectivul dorit, calificarea. Gazdele alcătuiesc o destul de bună echipă de Divizia C dar încorsetată de anumite limite, tehnic nu a excelat dar spre final ne-a supus la o oarecare presiune…”, a explicat Cristian Petre după 0-1.

Înlocuitorul lui Marius Șumudică în deplasarea de astăzi a mai relevat că ”spre final n-a fost vorba despre o relaxare a echipei noastre, nici nu putea fi vorba de așa ceva, pentru unii dintre tinerii noștri fiind pentru prima oară când evoluau într-o partidă televizată. Asta am și discutat înainte de joc și le-am spus să fie concentrați pe tot parcursul întâlnirii dar am făcut unele greșeli de interpretare a fazelor pe defensivă însă în ansamblu s-au comportat destul de bine, și trebuie să ținem cont că sunt și tineri de la echipa a doua”.

Cristian Petre a răspuns întrebării legate de problemele financiare de la alb-negri, menționând atenuarea acestora: ”S-au achitat sumele provenind din faza play-off a Champions League, iar când va intra și grosul de 3 milioane, va fi liniște la echipă. Oricum, astăzi s-au plătit primii bani…”

Cât despre antrenorul principal cu care Astra a cucerit titlul, ”Domnul Șumudică n-a putut fi prezent pentru că este sub tratament cu ceva probleme la inimă, este sub supraveghere și nu are voie să aibă parte de orice stări emoționale care să-i pericliteze sănătatea. A rămas la antrenamentul întregii echipe pentru foarte dificilele partide cu Dinamo și Viitorul. Efectiv nu putea, căci dumnealui a mai avut asemenea probleme și anul trecut, cu Dinamo a plecat atunci, s-a mers la același doctor de la Spitalul Militar, la noi investigații, și la urma urmei sănătatea este mai importantă decât orice”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: