CS Avântul Periam – AS Seceani 4-1 (1-0) în devans din etapa a 34-a în ”D” Timiș

Victorie a amfitrionilor conturată în ultima jumătate de oră a meciului programat în devans din cadrul etapei a 34-a în liga a IV-a timișeană, partidă disputată în această săptămână cu acordul ambelor cluburi, motivul fiind dat de faptul că la ora rundei finale a Diviziei D Timiș mulţi jucători de la ambele formaţii se vor afla în deplasare la un turneu al campionilor la minifotbal regional, anunțat a avea loc la Sibiu. În consecință, s-au grăbit puțin lucrurile și a rezultat CS Avântul Periam – AS Seceani 4-1 (1-0).

Au marcat: Răzvan Trandu (min. 5), Beniamin Dobra (min. 62), Ionuţ Ologu (min. 70) şi Marius Sîrbu (min. 82), respectiv Eduard Codrean, care egala în minutul 50 din lovitură liberă de la 20 de metri pentru oaspeţii cu numai 11 jucători în lotul deplasat la Periam.

De menţionat că portarul Florin Ulmet a fost eliminat de pe teren de centralul Gaitin în minutul 44, după ce a atins mingea cu mâna în afara careului de 16 metri, poarta echipei pregătite de Marius Stanache fiind apărată apoi de veteranul președinte al clubului în vârstă de 44 de ani Liviu Mirodone, care s-a achitat cu brio de sarcini. În tur, 2-6.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: