Chișoda, victorie… cu cap: a patra în deplasările returului

CS FC Chișoda a mai urcat un loc după etapa a 28-a a Diviziei D Timiș, ajungînd astăzi pe 4, ca urmare a unei serii de 20 de jocuri fără înfrîngere, acum fiind vorba de un al patrulea triumf extern în 2013, la lanterna roșie AS FC Deta, punctat doar cu lovituri de cap: 0-3 (0-1).

După o incursiune pe flancul stîng, în minutul 32, realizată de Vereșteanu, care avea în prealabil prima oportunitate a chișozenilor, un vole de la 25 de metri puțin pe lîngă bara stîngă, Ganea a fructificat centrarea cu o reluare la colțul lung, cu capul: 0-1.

Fără Petruș, Asoltanei și Udrea, iar din minutul 63 și fără Berceanu, care a văzut cartonașul roșu pentru injurii într-un duel verbal cu Rujan, de la gazde, pare-se însă neauzit de centralul debutant Iulian Brat, Chișoda s-a desprins apoi în minutul 68, cînd Ganea a cîștigat un duel pe dreapta, centrarea sa fiind reluată cu capul de Magdaș, de la 8 metri.

În minutul 84, după un corner executat de Gherman, Glodean s-a înălțat dintr-un buchet de jucători, cap pentru 0-3, minutul 90 aducînd ratarea lui Gherman, scăpat singur și trecînd și de portar, dar fără succes, un fundaș detean salvînd aproape de pe linia porții…

CS Chișoda: Sârbu – Vasîncă, Vițan – cpt., Abu-Lebda, Berceanu – Goldea (78, Sava), Glodean, Gherman, Vereșteanu – Magdaș (86, Mladin), Ganea.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × sapte =

 


Alte articole legate de acest subiect: