CS Ghiroda se impune la Bazoş prin 4 marcatori. Şag – Giarmata, anulat

Iarna calendaristică a devenit autentică, cu frig şi ninsoare, ceea ce nu le-a împiedicat însă pe AS FC Bazoşul Vechi, a treia în Seria a III-a a Campionatului Judeţean Timiş, cu doar două înfrângeri şi la 5 puncte în urma liderului Avântul Chizătău, respectiv CS Ghiroda, a doua în Divizia D Timiş, să dispute un joc amical de la ora 15, derulat în condiţii normale, în ciuda zăpezii, datorită bunei suprafeţe de joc a terenului din Bazoş.

Meciul de verificare a fost adjudecat de oaspetea CS ghiroda, care, după ce a ratat un penalty la 0-0, a marcat de câte două ori în fiecare repriză.

Alin Miloş i-a folosit la ghirozeni pe Gavriş (30, Mercescu) – Ioan Popa (46, Costescu), Gruber (46, Protopopu), Gavriluţă (46, Andrei Bogdan), Mureşan (30, Plopeanu), C-tin Popa (46, Filimon), Bura (46, Boangheş), Dragodan (46, Stanciu), Marius Andrei (46, Pătraşcu), Budur (46, Ticană; 60, Mandache), Baranyi (46, Mediop), schimbând aşadar „liniile” la pauză.

Până atunci, 2-0, prin reuşitele lui Budur respectiv Marius Andrei, ultimul din penalty, pe mijlocul primei reprize, în care Baranyi, golgeter al eşalonului IV timişean în 2012-2013, a ratat de pe punctul cu var, un penalty obţinut de Dragodan.

Plopeanu şi Pătraşcu au conturat la reluare rezultatul final, 4-1 (2-0), AS FC Bazoşul Vechi replicând cu un gol de onoare la 0-3.

Ticană şi portarul Gavriş, cu uşoare întinderi, au fost retraşi de antrenorul ghirozean Miloş în cursul primei reprize.

În linii mari, un test util, pe o suprafaţă de joc mai mult decât rezonabilă pentru actualele condiţii climaterice, chiar verde la începutul partidei. A nins în timpul meciului, vreme de 20 de minute din prima repriză, dar terenul a fost practicabil până la final.

Cele două grupări nu s-au confruntat în jocuri oficiale nici în urmă cu două ediţii, când CS Ghiroda promova din liga a V-a impunându-se în Seria a II-a.

Ghirozenii vor avea vineri calitatea de gazde contra Ripensiei, într-un amical ce se doreşte a fi disputat pe un teren sintetic, de la ora 16, iar sâmbătă vor da piept cu divizionara C CS Nuova Mama Mia, cel mai probabil de la ora 11, coordonatele fiind bătute în cuie în funcţie de vreme.

  • Un alt amical al zilei, CS Timişul Şag – CS Millenium Giarmata, a fost anulat/amânat datorită ninsorii.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: