CS Sînandrei, distanțată la 11 în fruntea Seriei I cu un 7-0 în penultima rundă din Seria I de ”Promoție”

După ce ediția 2017- 2018 a Campionatului Municipal Lugoj s-a încheiat în urmă cu două săptămâni, cu succesul celor de la Timişul Jabăr, iar o săptămână mai apoi s-a alăturat pe lista campioanelor de la nivelul eșalonului șase timișean şi Timişul Uliuc, astăzi a venit și rândul celor de la CS Sînandrei să se distanțeze și mai mult în Seria I de ”Promoție”, înaintea ultimei etape…

Spicuim mai întâi câteva sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină la mijlocul săptămânii. Astfel, la meciul Timişul Uliuc – Avântul Jamu Mare oaspeţii nu s-au prezentat la joc, omologat cu 3-0 pentru gazde, 300 de lei fiind amenda pentru echipa în culpă.

Tot cu 0-3 s-a omologat şi meciul Voința Biled II – CS Sînandrei, început de gazde în 7 jucători, șase după un sfert de oră, la scorul de 0-3. Iar cei de la AS Voinţa s-au ales şi cu o amendă de 300 de lei. În rest, jucătorul Ionuţ Crăiniceanu (Stamora Germană) a fost suspendat trei etape şi amendat cu 100 de lei. Două etape va sta pe tuşă şi jucătorul Loredan Marco (Bobda), amendat cu 100 de lei. Au mai fost suspendaţi pentru o etapă Ovidiu Gal (Diniaş) şi Endre Setro (Gelu).

În această etapă, penultima, toate meciurile s-au jucat pe teren, iar liderul CS Sînandrei, prin victoria la scor în dauna celor de la Becicherecu Mic II, s-a distanţat la 11 puncte cu o etapă înainte de final. Surpriza au semnat-o cei de la Remetea Mare, antrenați de Horațiu Stoia, care au învins ocupanta locului secund, 2-1 cu Bobda. Singura victorie în deplasare a reuşit-o formația din Satchinez, 3-4 la Gottlob.

CS Sînandrei – Fortuna Becicherecu Mic II 7-0 (3-0). Cele şapte goluri pentru trupa lui Marian Văsâi au fost marcate de Alexandru Moisă – un hattrick, Ionel Bidalac, Alexandru Fedor, Cristian Talaşman şi Nicolae Cicoare.

AS Progresul Iecea Mare – AS Gelu 2-0 (1-0). Cele două goluri pentru gazde le-au marcat Paul Codrin (min. 33) şi Marius Colţiş (min. 55).

Steaua Roşie Bulgăruş – Voinţa Biled II 5-4. Meci cu multe goluri, pentru trupa lui Costel Teacă marcând Iulian Retegan – un hattrick şi Denis Hosu o ”dublă”.

Iar în seria lugojeană de ”Municipal” s-a disputat ultima restanţă de la revedere dintre echipele Micro 1 și Micro 2 Lugoj, scor 3-5.

Rezultatele și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: